Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Yalu in Astene, voor individuele coaching en therapie in regio Oost-Vlaanderen

Yalu in Astene helpt mensen met de begeleiding naar hun ware zelf door middel van individuele coaching. Als u last heeft van angsten en stress dan kunnen zij van dienst zijn als stress coach om oplossingen te vinden. Door de coaching van deze professionals kunt u zich meer zen voelen en meer balans terugkrijgen in uw leven. Bij hypnose therapie is het mogelijk om vanuit je zelfbewustzijn problemen op te lossen en uw leefstijl te veranderen. De professionals kunnen door middel van regressie therapie u helpen ervaringen uit het verleden aan te pakken. Ook wordt energetische healing aangeboden om blokkades van negatieve energie op te ruimen. De online workshops geven u de mogelijkheid om sessies in te plannen naar uw schema.

Diensten bij Yalu in Astene

Als u last heeft van angsten of als u eventjes de weg kwijt bent dan kunt u bij deze coaches terecht. Door het inschakelen van dit bedrijf kunt u werken aan het opbouwen van uw zelfvertrouwen en ervoor zorgen dat u ook meer vertrouwen krijgt in anderen. Ook voor het antwoord op gewone levensvragen of de behoefte aan een andere visie in het leven kunt u bij Yalu terecht. Aarzel niet en maak gerust een kennismakingsgesprek. U kunt hier onder andere terecht voor:

  • Hypnose therapie
  • Regressie therapie
  • Energetische healing
  • Stress coach 

Hypnose therapie en energetische healing

Met hypnose therapie is het mogelijk om naar een betere versie van uzelf toe te werken. Door middel van hypnose therapie is het mogelijk om naar je onderbewustzijn te gaan en deze te programmeren of aan te sturen. Met hypnose therapie is het dan mogelijk om bepaalde patronen of gedragingen te transformeren. Zo kunt u stoppen met roken, meer zelfvertrouwen krijgen of meer een leider worden in uw werkomgeving. Daarnaast is het mogelijk om regressie therapie te ondergaan om naar het verleden terug te keren en onopgeloste pijn en emoties te verwerken. Ook is het mogelijk om bij deze professionals energetische healing te ondergaan. Negatieve energie die in uw lichaam is opgeslagen als gevolg van bijvoorbeeld trauma of onverwerkte pijn kan worden genezen. Blokkades in uw lichaam worden opgeruimd om uw balans te herstellen en het zelfgenezend proces te starten.

Individuele coaching Oost-Vlaanderen

Bij deze praktijk kunt u terecht voor individuele coaching sessies om uzelf te verbeteren. Zij kunnen u onder andere van dienst zijn als stress coach om te werken aan problemen als het gevolg van overmatig stress. Door deze coaching sessies kunt u weer positiever in het leven staan en uw werk en privé leven aangaan zonder de last van stress. U kunt contact opnemen met dit bedrijf en online sessies inplannen passend op uw schema. Het is mogelijk een enkele sessie in te plannen of direct meerdere sessies in te plannen. Bij Yalu in Astene kunt u terecht voor coaching en therapie om uw persoonlijke ontwikkeling te bevorderen.

Neem gerust contact op als u nog verdere vragen heeft, of om een afspraak te maken. Ook kunt u een bericht achterlaten bij het contactformulier.

Stress coach Astene, Oost-Vlaanderen

Individuele coaching - Yalu, Astene

Yalu

Nazaretse steenweg 89
Astene

Yalu in Google

Website: www.yalu.be

Openingstijden
Maandag 14.00 - 19.00
Dinsdag 14.00 - 19.00
Woensdag 14.00 - 19.00
Donderdag 14.00 - 19.00
Vrijdag 14.00 - 19.00
Zaterdag 14.00 - 19.00
Zondag gesloten
Zoekwoorden: Stress coach, Individuele coaching, Hypnose therapie, Regressie, Online workshops geven, Zen, Energetische healing
Rubrieken: Therapeuten, Onderwijs - Privaat, Coaching

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.