AK Bestrating BVBA, Neeroeteren (Maaseik)

Bent u op zoek naar een vakbekwaam bedrijf voor al uw bestratingen, omheiningen en/of grond- en rioleringswerken? Dan kiest u toch ook voor kwaliteit? Zo ja, dan schakelt u natuurlijk AK Bestratingen BVBA in! Van A tot Z wordt alles voor u geregeld. Wij zijn actief in de regio: Neeroeteren, Tongerlo, Maaseik, Dilsem-Stokkem.

Werkzaamheden AK Bestrating BVBA

  • Klinkerwerken: Als gespecialiseerd aannemer is AK-bestrating voor al uw tegel en klinkerwerken de de juiste keus. Van oprit en tuin tot terras en parking, wij doen het allemaal. Alle klinkerwerken voeren wij op maat uit met de nodige precisie  U kan op ons rekenen betreft: oprit aanleggen, terras aanleggen, parking aanleggen en sierbestratingen. Bij ons heeft u de keuze uit verschillende materialen zoals kleiklinkers, betonklinkers, terrastegels, buitensteentapijt. U kunt ook bij ons terecht voor het plaatsen van kasseien.
  • Omheiningen plaatsen: Bent u op zoek naar iemand die omheiningen plaatst? Schroom niet en contacteer ons want wij plaatsen omheiningen van alle soorten. Ook voor het plaatsen van grasmatten schakelt u AK Bestrating BVBA in.
  • Rioleringswerken: Ook voor al uw rioleringswerken en grondwerken bent u van harte welkom bij ons! Van A tot Z regelen wij met uiterste precisie alles voor u tot in de puntjes.
Wenst u meer informatie en/of heeft u nog vragen? Contacteer ons vandaag nog!

AK Bestrating BVBA


AK Bestrating BVBA

Elerweg 38
Neeroeteren (Maaseik)Website:


Volg ons op: Facebook
Zoekwoorden: Steentapijt voor buiten, Buitensteentapijt, Bestratingswerken, Plaatsen van omheiningen, Klinkerwerken, Grasmatten, Rioleringswerken, Grondwerken, Klinkerwerken op maat
Categorieën: Aanleg van parkings, Aanleg van opritten

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.