Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Voor al uw gaatjes groot of klein, moet u bij B.B.betonboringen zijn

Is het bij uw nieuwbouw- of renovatieproject nodig om te zagen of boren in beton? Dan bent u bij B.B.betonboringen aan het juiste adres. Deze specialist kan voor u zagen of gaten boren in vloeren, plafonds, muren en balken. Het professionele team beschikt over ruim tien jaar ervaring en gaat vakkundig te werk. U kunt onder andere op het team rekenen voor: slijp- en kapwerk, spotboringen, wandzaagwerken, vloerzaagwerken, kleine grondwerken en kleine graafwerken. Daarnaast staat deze vakman voor u klaar voor vloerverwarming frezen en kunt u terecht voor chemische verankeringen. Neem gerust contact op.

180333218_128758049292521_4917630746329354901_n.jpg - B.B.betonboringen, Tessenderlo

Betonboringen en zaagwerken

Zowel bij nieuwbouw als renovatie is het soms nodig om te boren in beton. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van spots in uw plafond of de installatie van een ventilatierooster in uw wanden. U kunt op B.B.betonboringen rekenen voor alle soorten betonboringen. Deze vakman weet alle kneepjes van het vak en voert boringen uit op iedere gewenste plaats en onder elke mogelijke hoek. Naast betonboringen verzorgt deze specialist alle kleine en grote projecten betreft wandzaagwerken en vloerzaagwerken. Het bedrijf maakt gebruik van de beste diamantboren en zaagapparatuur. 

Service en kwaliteit

Wanneer u kiest voor B.B.betonboringen, kiest u voor professionaliteit en kwaliteit. Het enthousiaste team beschikt over ruime ervaring, biedt een uitstekende service en gaat flexibel te werk. Dankzij ruime technische kennis en jarenlange ervaring kan deze specialist u snel en feilloos werk garanderen. Daarbij wordt alles tot in de puntjes afgewerkt. Dit allemaal tegen een scherpe prijs. Om u de beste kwaliteit te kunnen garanderen investeert B.B.betonboringen continu in de beste materialen en wordt het team regelmatig bijgeschoold. Daarnaast is de zaakvoerder steeds aanwezig op de werkvloer.

Diensten B.B.betonboringen

Het enthousiaste team van B.B.betonboringen gaat zorgvuldig en met plezier te werk en heeft zo al vele klanten tevreden mogen maken door alle projecten in goede banen te leiden. B.B.betonboringen wilt u graag zo snel mogelijk van dienst zijn. Als u vandaag nog contact opneemt, komen de specialisten morgen nog langs. U kunt onder andere terecht voor:

Aarzel niet om contact op te nemen voor vragen of meer informatie. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier. 

B.B.betonboringen, Tessenderlo

Zoekwoorden: Spotboringen, Gaten boren in vloeren, Wandzaagwerken, Vloerzaagwerken, Chemische verankeringen, Boren in beton, Kleine grondwerken, Kleine graafwerken, Slijp- en kapwerk, Vloerverwarming frezen
Rubrieken: Betonboringen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.