Glow Beauty Studio, Antwerpen

"Meeting us will change you!"

Haarverzorgingsproducten kapperZoekt u de juiste producten en diensten waarop u kan vertrouwen, dan bent u bij Glow Beauty Studio aan het juiste adres! Hier vind je alles wat nodig is om je haar weer in schitterende en glanzende conditie te krijgen. Wij zijn gespecialiseerd in zowel gekrulde haartypes als stijle. Je haar kleuren om net dat "glowing dream" effect te geven of je haar laten krullen?

Glow Beauty Studio weet hoe het moet en u mag er zeker van zijn dat wij u een gepersonaliseerde behandeling kunnen bieden. Bovendien vindt u bij ons niet enkel kwaliteit in haarzorg producten maar ook in maquillage! Wij willen van u een Diva maken en voor de heren zijn er ook speciale behandelingen om u op te knappen.

Spring eens binnen en vraag naar onze behandelingen! Wij staan altijd klaar om u te helpen en te adviseren.

Kapsalon

Glow Beauty Studio

Jezusstraat 33
AntwerpenWebsite:

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00-18:00
Woensdag
10:00-18:00
Donderdag
10:00-18:00
Vrijdag
10:00-18:00
Zaterdag
08:30-16:00
Zondag
Gesloten

Volg ons op: Facebook
Zoekwoorden: Kapsalon, Nagelstudio, Lichaam laten ontharen, Make-up laten doen, Snit, Schoonheidssalon, Gelish nagellak French, Bijwerken gelish, Wimperverlenging
Categorieën: Nagelstudio, Schoonheidssalons en -instituten, Kapper, Kappersbenodigdheden

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.