Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Kom langs bij de boerderijwinkel van Hoevevlees Saeftingherhof in Kieldrecht, Oost-Vlaanderen

Wij van Hoevevlees Saeftingherhof uit Kieldrecht zijn er trots op dat wij hoeveproducten recht van de boerderij in onze boerderijwinkel mogen verkopen. Onze koeien grazen 6 maanden per jaar in het Verdronken Land Van Saeftinghe, een uniek slikke – en schorrengebied. Doordat dit gebied twee maal per dag volstroomt met het zilte Scheldewater heeft ons vlees een unieke smaak, ook wel de smaak van Waas genoemd. In onze vleeshandel kunt u terecht voor duurzaam vlees en natuurlijk vlees. Doordat wij het vlees recht van de boerderij leveren, garanderen wij een korte keten. Dit concept wordt ook wel van boer naar buur genoemd. U kunt onze producten niet alleen in onze hoeveslagerij kopen, wij zijn ook te vinden in Grenspark Groot Saeftinghe Smaekt. 

Boerderijwinkel Kieldrecht, Oost-Vlaanderen

Wat kunt u vinden in onze boerderijwinkel in Kieldrecht?

Bij de boerderijwinkel van Hoevevlees Saeftingherhof in Kieldrecht moet u zijn als u op zoek bent naar vleesproducten van het Belgisch wit-blauwe ras. Het vlees van dit ras is te herkennen aan de malse textuur en mooie donkere kleur. Bij ons kunt u terecht voor onder andere:

 • Smaak van Waas
 • Duurzaam vlees
 • Natuurlijk vlees
 • Vleeshandel
 • Hoeveslagerij
 • Van boer naar buur
 • Hoeveproducten
 • Recht van de boerderij
 • Korte keten
 • Vlees recht van de boerderij
 • Grenspark Groot Saeftinghe Smaekt

Duurzaam en natuurlijk vlees bij ons in Oost-Vlaanderen

Iedereen die op zoek is naar vlees van duurzame landbouw in combinatie met een zo klein mogelijke voetafdruk gaat naar Hoevevlees Saeftingherhof in Kieldrecht. Wij verkopen vlees van Belgisch wit-blauwe koeien die de kleinste voederopname voor de grootste vleesaanzet hebben. Al ons vlees verkopen we in vleespakketten bestaande uit biefstuk, entrecote, stoofvlees, rosbief, saté, schenkel, gehakt, worst en hamburgers. Al ons vlees wordt vacuüm verpakt en gelabeld, zodat dit makkelijk in te vriezen is. Uiteraard kunt u ook apart vlees bij ons bestellen.

Leer alles over het reilen en zeilen op onze boerderij 

Het hebben van een korte keten staat erg hoog in het vaandel van Hoevevlees Saeftingherhof in Kieldrecht. Ons motto van boer naar buur voeren we niet alleen door in het leveren van ons vlees, we vinden het ook belangrijk dat de consument weet hoe onze voeding gemaakt wordt. Daarom is het mogelijk om een groepsbezoek te boeken aan onze boerderij. U kunt kiezen voor een rondleiding op het Saeftingherhof, eventueel aan te vullen met een wandeling op het plankierpad in het Verdronken Land en / of een Degustatie Saeftingher pré-salé.

Heeft u vragen of wilt u een bestelling plaatsen? Neem dan contact op met Hoevevlees Saeftingherhof in Kieldrecht. U kunt ook het contactformulier invullen.

Boerderijwinkel - Hoevevlees Saeftingherhof, Kieldrecht

Hoevevlees Saeftingherhof

Hertog Prosperstraat 20
Kieldrecht

Hoevevlees Saeftingherhof in Google

Website: www.saeftingher.com

Openingstijden
Maandag op afspraak
Dinsdag op afspraak
Woensdag op afspraak
Donderdag op afspraak
Vrijdag op afspraak
Zaterdag op afspraak
Zondag op afspraak
Zoekwoorden: Smaak van Waas, Duurzaam vlees, Natuurlijk vlees, Vleeshandel, Hoeveslagerij, Van boer naar buur, Boerderijwinkel, Hoeveproducten, Recht van de boerderij, Korte keten
Rubrieken: Vleeshandel

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.