Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

RSK Technics in Wetteren, voor al uw grondwerken, asbest verwijderen, afbraak-, beton- en slijpwerken op maat

Heeft u nood aan een professional in slijpwerken en kapwerken? Bel dan snel met RSK Technics in Wetteren. Wij zijn niet alleen expert op het gebied van slijp-, kap- en betonwerken, maar helpen u ook bij al uw afbraakwerken en grote en kleine sloopwerken. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het verwijderen van asbest op deskundige wijze. Heeft u last van een verzakte riolering? Laat kleine werken aan de rioleringen gerust aan ons over. Ook verzorgen wij diverse graafwerken en werken op terrein als het uitgraven van kelders en zwembaden. Informeer gerust voor een vrijblijvende offerte op maat.

Waarom RSK Technics?

Zaakvoerder Jelle Redant heeft een flinke berg ervaring in slijpwerken, betonboringen en kapwerken. Als onderaannemer worden deze opdrachten vaak uitgevoerd voor bedrijven, maar ook particulieren zijn welkom. Al onze grond- en afbraakwerken, evenals onze renovatiewerken en houtconstructies, kunnen worden uitgevoerd bij zowel nieuwbouw als renovatie. Wij werken snel en efficiënt en zorgen voor duidelijke afspraken. Onze planning komen wij stipt op tijd na, waarbij wij de werf altijd schoon achterlaten. Al onze projecten worden uitgevoerd volgens de nieuwste technieken, waardoor u gegarandeerd bent van een kwalitatief hoogstaand resultaat.

Sterk in grondwerken

Bij grondwerken denkt u wellicht direct aan rioleringssystemen en bijbehorende uitgravingen. Uiteraard staan wij klaar voor het steken van nieuwe buizen of het scheiden van uw riolering. Maar wij doen meer. Wilt u een zwembad laten uitgraven, uw tuin laten nivelleren, een kelder of talud laten graven of bijvoorbeeld uw terrein bouwrijp maken? Wij helpen u met al uw benodigde grondwerken. Wij vertellen u graag meer over onze werkmethode en de juiste aanpak voor uw project, in een persoonlijk gesprek.

Vrijblijvende offerte na opname

Heeft u belangstelling in een samenwerking? Dan komen wij eerst bij u langs voor een opname ter plaatse. De offerte die u van ons ontvangt is altijd gratis en vrijblijvend. RSK Technics is werkzaam in een straal van 50 tot 60 kilometer rondom Wetteren. U kunt bij ons terecht voor de volgende diensten:

  • Slijpwerken
  • Kapwerken
  • Betonwerken
  • Grondwerken
  • Afbraakwerken
  • Grote en kleine sloopwerken
  • Verwijderen van asbest
  • Kleine werken aan de rioleringen
  • Diverse graafwerken en werken op het terrein
  • Uitgraven van kelders en zwembaden

Heeft u nog vragen, of wenst u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Grondwerken, Wetteren

Grondwerken - RSK Technics, Wetteren

RSK Technics

Vilain X-IIII Straat 5/13
Wetteren


Website: www.rsk-technics.be

Openingstijden
Maandag op afspraak
Dinsdag op afspraak
Woensdag op afspraak
Donderdag op afspraak
Vrijdag op afspraak
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten
Zoekwoorden: Slijpwerken, Kapwerken, Betonwerken, Grote en kleine sloopwerken, Verwijderen van asbest, Kleine werken aan de rioleringen, Diverse graafwerken en werken op het terrein, Uitgraven van kelders en zwembaden
Rubrieken: Grondwerken, Afbraakwerken, Diamantboringen, Betonboringen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.