Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Ga naar Schoonmaakbedrijf EM CORRECT in Gent, Oost-Vlaanderen voor schoonmaak van gebouwen

De medewerkers van Schoonmaakbedrijf EM CORRECT uit Gent hebben als missie om alle gebouwen die ze onder handen krijgen écht schoon te maken. Wij kunnen dan ook ingezet worden voor de schoonmaak van gebouwen, de schoonmaak van kantoren, de schoonmaak van hotels en de schoonmaak van vakantiehuizen. Ook voor de schoonmaak winkels, de schoonmaak appartementen en de schoonmaak van parkings draaien wij onze hand niet om. Als kers op de taart zorgt onze ramenwasser ook nog eens voor streeploos schone ramen. Ons team staat klaar om u eenmalig uit de brand te helpen, maar kan ook voor periodieke schoonmaak worden ingeschakeld.

Uw pand schoon dankzij onze schoonmaak van gebouwen

Kleine gebouwen, grote gebouwen, particuliere gebouwen en zakelijke gebouwen. Bij Schoonmaakbedrijf EM CORRECT uit Gent maken we alle soorten en maten gebouwen graag voor u schoon. Een greep uit ons veelzijdige aanbod vindt u hier

  • Schoonmaak van gebouwen
  • Schoonmaak van kantoren
  • Schoonmaak van hotels
  • Schoonmaak van vakantiehuizen
  • Schoonmaak winkels
  • Schoonmaak appartementen
  • Schoonmaak van parkings
  • Ramenwasser
  • Periodieke schoonmaak

Geniet overal van streeploos schone ramen in Gent

Ramen wassen is een vak apart. We vinden het heerlijk om door schone ramen naar buiten te kunnen kijken, maar dikwijls blijven er na het wassen strepen op uw glaswerk achter. Om uw glazen streeploos schoon te krijgen, of dat nu van uw woning of van uw bedrijf is, gaat u nu een samenwerking aan met Schoonmaakbedrijf EM CORRECT in Gent. Wij hebben reeds vele klanten blij gemaakt met blinkend schone ramen. Wij hebben ons gespecialiseerd in de beste technieken om alle ramen te wassen en maken daarbij gebruik van professionele schoonmaakmiddelen en machines. 

Zowel eenmalig als periodiek schoon in Oost-Vlaanderen

Wilt u eenmalig uw huis of kantoor schoon laten maken, bijvoorbeeld voordat deze in de verkoop wordt gezet, nadat deze gerenoveerd is of omdat u binnenkort een feestje te vieren hebt? Goed nieuws! Het team van Schoonmaakbedrijf EM CORRECT uit Gent neemt dit graag voor u uit handen. Ook als u liever wilt dat we periodiek langskomen, dit kan zowel wekelijks als maandelijks of met een ander interval zijn, staan wij graag voor u klaar. Doordat wij met contracten werken, weet u altijd waar u aan toe bent. Onze contracten zijn flexibel en we denken graag met u mee om de samenwerking goed te benutten.

Heeft u vragen of wilt u een gratis offerte aanvragen? Neem dan contact op met EM CORRECT in Gent. U kunt ook het contactformulier invullen. 

Schoonmaak van gebouwen Gent, Oost-Vlaanderen

Schoonmaak van gebouwen - Schoonmaakbedrijf EM CORRECT, Gent

Schoonmaakbedrijf EM CORRECT

Antwerpenplein 11
Gent

Website: www.schoonmaak-emcorrect.be

Openingstijden
Maandag 09:00 - 18:00 op afspraak
Dinsdag 09:00 - 18:00 op afspraak
Woensdag 09:00 - 18:00 op afspraak
Donderdag 09:00 - 18:00 op afspraak
Vrijdag 09:00 - 18:00 op afspraak
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten
Zoekwoorden: Schoonmaak van gebouwen, Schoonmaak van kantoren, Periodieke schoonmaak, Schoonmaak van hotels, Schoonmaak van vakantiehuizen, Schoonmaak winkels, Schoonmaak appartementen, Schoonmaak van parkings, Ramenwasser
Rubrieken: Schoonmaakbedrijven

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.