Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Schoonheidsspecialiste Beauty by Anouk in Malderen laat je stralen

Bent u op zoek naar een professionele schoonheidsspecialiste in Londerzeel en omgeving? Maak dan snel een afspraak bij beautysalon “Beauty by Anouk” in Malderen. Met ons brede pakket aan behandelingen voor gelaatsverzorging, verlaat u als herboren de salon. Kom langs voor een vakkundige manicure in onze nagelstudio, of boek een afspraak in onze schoonheidssalon gellak of schoonheidssalon gelish. Ook verzorgen wij een breed scala aan lichaamsontharingen. Wilt u gebruikmaken van onze lichaam wax ontharingen? Dan bent weer snel een aanzienlijke tijd verlost van overbodige haartjes. Kom langs voor uw eigen verwenmoment, we verwelkomen u van harte!

Schoonheidsspecialiste - Beauty by Anouk, Malderen

Verwen jezelf bij de schoonheidsspecialiste

Wilt u even ontsnappen uit de sleur van alledag? Dan ben je bij onze schoonheidssalon aan het perfecte adres. Beauty by Anouk biedt verschillende verwenmomenten vanaf een half uur oplopend tot een uur voor uw gelaat. Bij alle verwenmomenten wordt uw gezicht professioneel gereinigd en voorzien van verzorgende lotions. Afhankelijk van het gekozen pakket, ontvangt u ook een gezichtsscrub, een masker, een ontspannende gelaatsmassage en een verzorgend serum. We sluiten af met een epilatie. Wilt u ook direct uw wimpers en wenkbrauwen vakkundig laten kleuren? Dan kunt u deze behandelingen apart bijboeken.

Voor een ontspannen lichaam en geest

Van massages is al lang aangetoond dat ze verkwikkend werken en de balans herstellen tussen lichaam en geest. Wij kunnen dan ook iedereen aanraden regelmatig te genieten van een heerlijke lichaamsmassage. U kunt bij ons terecht voor een massage van uw rug en nek, uw nek, rug, voeten en benen of uw volledige lichaam. Wij gebruiken voor al onze massages zalige massage crème. Indien gewenst, kunnen wij ook uw rug voor u scrubben. Wilt u ook eens volledig ontspannen en stressvrij de dag beginnen? Boek dan snel online uw persoonlijke massage.

Ook voor een manicure en pedicure

Uw handen en voeten gebruikt u de hele dag. Dan is het wel fijn dat ze er verzorgd uitzien. Met onze uiteenlopende manicure en pedicure behandelingen, mogen uw handen en voeten weer gezien worden. Bekijk de verschillende behandelingen vast op onze website. U kunt bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten:

  • Schoonheidsspecialiste
  • Manicure
  • Lichaamsontharingen
  • Lichaam wax ontharingen
  • Gelaatsverzorging
  • Beautysalon
  • Schoonheidssalon gellak
  • Schoonheidssalon gelish
  • Nagelstudio

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak plannen? Neem dan snel contact met ons op. U kunt ons een email bericht sturen en ons telefonisch bereiken. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Schoonheidsspecialiste - Beauty by Anouk, Malderen

Schoonheidsspecialiste - Beauty by Anouk, Malderen

Beauty by Anouk

Malderendorp 2
Malderen


Website: www.beautybyanouk.be

Openingstijden
Maandag op afspraak
Dinsdag op afspraak
Woensdag op afspraak
Donderdag op afspraak
Vrijdag op afspraak
Zaterdag op afspraak
Zondag op afspraak
Zoekwoorden: Schoonheidsspecialiste, Manicure, Lichaamsontharingen, Lichaam wax ontharingen, Gelaatsverzorging, Beautysalon, Schoonheidssalon gellak, Schoonheidssalon gellish, Nagelstudio
Rubrieken: Pedicure, Schoonheidssalons en -instituten, Schoonheidssalons, Massage, Schoonheidsinstituten

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.