Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Tom Saey Osteopaat, Assebroek

Osteopaat Tom Saey kijkt voor de behandeling naar de hele mens

“Ik kijk naar de totale mens en tracht daar waar nodig de balans in het lichaam te herstellen.” Dit is de filosofie van Tom Saey, osteopaat in Assenbroek. Hij is geregistreerd osteopaat DO-MROB en behandelt tal van patiënten: volwassenen, kinderen, baby's en zwangere vrouwen voor zeer uiteenlopende klachten en indicaties.

Osteopathie is een manuele behandelingswijze waarbij het herstel van verschillende lichaamsstructuren centraal staat. De eenheid van het menselijk lichaam is een belangrijk principe in de osteopathie. Het lichaam bestaat uit verschillende structuren die elkaar in evenwicht houden. Een verstoring in één van die structuren kan voor een onevenwicht in het lichaam zorgen. Het doel van osteopathie is het herstellen van dit evenwicht met behulp van verschillende technieken.

Het gaat om het totaal beeld van de mens

Aan de behandeling gaat een uitgebreide anamnese vooraf, er wordt niet enkel gevraagd naar de klachten maar ook naar de algemene gezondheid. Zo wordt een totaal beeld van de patiënt gevormd. Voor diagnostiek en behandeling richt de osteopaat zich op drie lichaamssystemen die elkaar beïnvloeden en in evenwicht houden: het bewegingsapparaat, de inwendige organen, en schedel wervelkolom en zenuwstelsel.


Tom Saey werkt nauw samen met trainers en sportclubs voor de preventieve en curatieve begeleiding van recreatieve sporters en topsporters, onder wie een aantal professionals. Zij zijn gebaat bij de benadering van Tom Saey: “Ons lichaam bezit haar eigen genezende krachten en de eigenschap zichzelf te verdedigen. Het stimuleren of laten herstellen van dit wonderlijke vermogen vormt het aangrijpingspunt voor osteopathie.”

Uitgebreide ervaring en opleiding, maar ook samenwerking

De opleiding en ervaring van Tom Saey zijn uitgebreid: Kinderosteopathie, Technieken van Hartmann, Technieken van de Bakker, Sportosteopathie, Osteopathie bij zwangere dames, Zeven diafragma's, Krachtlijnen, Orthomoleculaire gezondheidsleer. Al deze opleidingen zijn genoten bij gerenommeerde instituten. Bovendien werkt hij samen met therapeuten in andere vakgebieden.
Voorbeelden van klachten, die voor behandeling in aanmerking komen, zijn rugklachten, migraine, sportblessures of maagproblemen bij volwassenen; huilbuien, slaapproblemen en onrustigheid bij baby’s. Het totale aantal verwijzingen is zeer groot. Contacteer daarom de praktijk van Tom Saey voor nadere informatie en een voorstel tot behandeling.

Rugklachten, Nekklachten, Osteopathie bij zwangere vrouwen, Osteopathie bij kinderen, Kindertherapie, Osteopaten, Preventieve osteopaat, Sacraal therapie, Osteopathie praktijk, Osteopaat in Assebroek

Tom Saey Osteopaat, Assebroek

Tom Saey Osteopaat

Tramstraat 41
Assebroek

Tom Saey Osteopaat in Google

Website: www.tomdeosteopaat.be

Zoekwoorden: Rugklachten, Nekklachten, Osteopathie bij zwangere vrouwen, Osteopathie bij kinderen, Kindertherapie, Osteopaten, Preventieve osteopaat, Sacraal therapie, Osteopathie praktijk, Osteopaat
Rubrieken: Therapeuten, Osteopathie, Artsen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.