Bevak, Wuustwezel

Bent u op zoek naar een vakkundig en professioneel bedrijf voor al uw dakwerken? Dan bent u bij ons van Bevak uit Wuustwezel aan het juiste adres! Met maar liefst meer dan 20 jaar ervaring op de teller kunnen wij ieder gewenst project zowel klein als groot voor u realiseren. Wij staan garant voor een perfect afgewerkt dak. Wij verzorgen dakwerken voor  nieuwbouw en/of renovatie. Deze zullen op een professionele en vakkundige wijze uitgevoerd worden. Uiteraard staan wij u bij met betrouwbaar advies en bieden wij u altijd een eerlijke prijs. Ook kunt u bij ons terecht voor uw timmerwerken, isolatiewerken, gevelwerken,  overzetdaken, platte daken, roofing en EPDM. Deze werken voeren wij uit voor zowel particulieren als bedrijven.

Dakwerken: Dakwerken Bevak is een gespecialiseerd bedrijf die u met al uw dakwerken bij staat. Wij realiseren zowel platte daken (roofing en EPDM) als ook pannen en leien daken.
Kijk gerust eens op uw gemak rond op onze website!

Indien u nog vragen heeft of aanvullende informatie wenst verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen, wij staan u graag te woord.

Dakwerken, Platte daken, Hellende daken, Dakrenovatie, Roofing, EPDM, Resitrix, Gespecialiseerd in alle dakwerken, Gevelwerken, Dakisolatie en Terras afdichting in Wuustwezel, Antwerpen.

Bevak

Kampweg 28
WuustwezelWebsite:

Maandag
op afspraak
Dinsdag
op afspraak
Woensdag
op afspraak
Donderdag
op afspraak
Vrijdag
op afspraak
Zaterdag
op afspraak
Zondag
Gesloten

Zoekwoorden: Platte daken, Hellende daken, Dakrenovatie, Roofing, EPDM, Resitrix, Gespecialiseerd in alle dakwerken, Gevelwerken, Dakisolatie, Terras afdichting
Categorieën: Dakwerken

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.