De Kastelein, Oudegem

Taverne

Filip en Chantal verwelkomen u graag in taverne De Kastelein te Oudegem. In De Kastelein worden typisch Belgische gerechten geserveerd, plus pittige salades en elke week nieuwe suggesties. Op de uitgebreide kaart staat voor ieder wat wils. Bekijk hier alvast de menukaart en de drankenkaart.

Specialiteiten

Iedere dag staat er bij De Kastelein een heerlijke dagschotel op het menu. De specialiteit van het huis is paardenbiefstuk. U kunt natuurlijk ook alleen iets komen drinken, van een fris pintje tot een lekkere tas koffie. De keuken blijft de hele namiddag open voor heerlijke zoetigheden en alle gerechten die op het menu staan. Wij bieden een eerlijke, gezellige keuken aan een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Feesten en partijen

U hebt de mogelijkheid De Kastelein af te huren voor feesten en partijen met maximaal 20 gasten. Ook organiseren wij geregeld thema-avonden met livemuziek. U kunt parkeren in de onmiddellijke omgeving van het restaurant.

Restaurant BelgiŽ

U hebt de mogelijkheid online een tafel te reserveren voor lunch of diner. Graag tot ziens in De Kastelein!

De Kastelein

Oudegemse Baan 108
OudegemWebsite:

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
11:00-22:00
Vrijdag
11:00-22:00
Zaterdag
11:00-22:00
Zondag
11:00-22:00

Zoekwoorden: Eetgelegenheid, Brasserie, Taverne
Categorieën: Restaurants, Restaurant BelgiŽ

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.