Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Bord'eau Restaurants, Harelbeke

Entree Restaurant Bord'eauRestaurant Bord'eau: een concept met smaak

Lekker en gezellig dineren in West-Vlaanderen? Brengt u dan een bezoek aan Restaurant Bord'eau gevestigd in Harelbeke. Zaakvoerder Steve Joos bezorgt u met ruim 20 jaar horeca-ervaring gegarandeerd een heerlijk avondje uit. U dineert in een kwaliteitsrestaurant en kunt genieten van diverse gerechten uit de Frans-Belgische keuken. Naast verse producten en ingrediënten van onberispelijke kwaliteit bent u bij ons ook verzekerd van een grote gastvrijheid. Voor €15 heeft u al een uitgebreide lunch met soep, een hoofdgerecht en koffie. Of kiest u liever voor een dagschotel? Deze is slechts €12,50. Benieuwd naar onze gerechten? Bekijk onze menukaart op de website.

Bord'eau Restaurants

Terras

Bij mooi weer kunt u heerlijk vertoeven op het terras aan de achterzijde van het gebouw. Er is plaats voor een dertigtal couverts. Naast verschillende wereldwijnen doen wij onze bedrijfsnaam eer aan en kunt u ook genieten van verschillende betaalbare Bordeaux wijnen.

Meer informatie? Neemt u gerust contact met ons op. Reserveren doet u via
+32 56 29 83 06.

Gezellig tafelen in Restaurant Bord'eau

Bord'eau Restaurants, Harelbeke

Bord'eau Restaurants

Kortrijksesteenweg 2
Harelbeke

Bord'eau Restaurants in Google

Website: www.restaurantbordeau.be

Zoekwoorden: Gezellig terras, Goede prijs-kwaliteitverhouding, Grote parkeergelegenheid, Gezellig tafelen, Verse producten, Belgisch-Franse keuken
Rubrieken: Restaurants

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.