Brasserie Lindenhof, Zutendaal

Bij Brasserie Lindenhof is het gezellig, sfeervol en geschikt voor jonge en oudere mensen. De brasserie ligt nabij wandel- en fietsroutes en is de ideale plek om weer even op adem te komen, uit te rusten en van de mooie omgeving te genieten. Voor de kinderen is er een speelplaats en voor de ouders, wandelaars en fietser is het goed vertoefen op ons (verwarmde) terras.

Lourdesgrot van Wiemesmeer

De Lourdesgrot van Wiemesmeer ligt tegenover de brasserie. Hier kunt u van mei t/m september op elke zaterdag vanaf 18.30 uur naar de misviering in de openlucht.

Onze keuken

Wij bieden vele menu-opties aan. Zo kunt u bij ons terecht voor een lekker ontbijtje, maar ook voor de klassieke brasseriegerechten. Ook serveren wij huisgemaakte pannenkoeken, gebakjes, wafels en vers hoeve-ijs. Wilt u liever borrelen en heeft u zin in lekkere hapjes? Dan bent u in onze sfeervolle, gezellige brasserie aan het goede adres. U kunt bij ons ook reserveren voor familiefeesten en vergaderingen.

Wilt u reserveren of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Lindenhof Cafe Brasserie

Veugenstraat 48
ZutendaalWebsite:

Maandag
18:00-01:00
Dinsdag
10:00-21:00
Woensdag
10:00-21:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
10:00-01:00
Zaterdag
10:00-01:00
Zondag
09:00-00:00

Zoekwoorden: Bar, Lunchen, Dineren, Uit eten, Terras, Verwarmd terras, Fietsroutes en wandelroutes, Wafels, Pannenkoeken, Borrelen
Categorieën: Café, Restaurants, Restaurant België, Brasserie

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.