Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Brasserie Foyer, Leuven

Samen genieten van een heerlijk ontbijtje met goede koffie en verse broodjes. Bijkletsen tijdens een uitgebreide lunch of romantisch uiteten met je geliefde. Het kan allemaal bij brasserie Foyer in Leuven.

Brasserie Foyer, Leuven

In de zomer geniet je van seizoensgerechten op het zonnige terras. Na een dagje shoppen in Leuven op zoek naar een fijne plek om bij te komen? U kunt gerust langskomen voor een drankje. Weinig tijd? Ga dan voor een snelle hap zoals stokbroodjes of croques. Ook aan kinderen is gedacht, zij kunnen curryworst met frietjes of visstick bestellen.

Het menu bestaat uit verschillende salades, pasta's, wokgerechten en vis- en vleesgerechten. Onze specialiteiten zijn rundsstoofvlees, steak tartaar, Mechelse koekoek en een koninginnenhapje.

Voorop staat dat u bij Brasserie Foyer geniet van heerlijk eten en een goede service. Het personeel heeft hier jarenlange ervaring in.

Brasserie Foyer, Leuven

Brasserie Foyer, Leuven

Brasserie Foyer, Leuven

Brasserie Foyer

Mathieu de Layensplein 5
Leuven

Brasserie Foyer in Google

Website: www.brasseriefoyer.be

Openingstijden
Maandag 10.00 - 22.00
Dinsdag 10.00 - 22.00
Woensdag 10.00 - 22.00
Donderdag 10.00 - 22.00
Vrijdag 10.00 - 22.00
Zaterdag 10.00 - 22.00
Zondag 11.00 - 21.00
Zoekwoorden: Restaurant, Zaalverhuur, Feestzaalverhuur, Pannenkoeken eten, Stoofvlees, Brasserie met zonneterras
Rubrieken: Restaurants, Brasserie

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.