Hamachi Sushi & Grill, Lommel

Hamachi sushi en Grill, Lommel

Laat u verrassen door een fusion van de Chinese, Japanse en Thaise keuken. Geniet van sushi en grill gerechten bij Hamachi Sushi & Grill in Lommel.

All you can eat

Geniet 2,5 uur onbeperkt van onze heerlijke Oosterse gerechten. Per ronde kunt u 5 items bestellen en drankjes zijn niet inbegrepen. We vinden het belangrijk om verspilling tegen te gaan. Daarom brengen we een klein bedrag in rekening per niet geconsumeerd gerecht.

Sushi en Japanse keuken

Sushi gemaakt van dagverse producten met de allergrootste zorg bereid. U proeft de authentieke Japanse smaken. Naast sushi kunt u bij ons ook terecht voor Teppanyaki gerechten. Dit zijn gerechten die worden gegrilld op de bakplaat, een eeuwenoude bereidingswijze.

Wok en Chinese gerechten

Laat u verrassen door de Chinese keuken en geniet van onze verse wokgerechten. De Japanse en Chinese keuken komen bij ons op harmonieuze wijze samen.

Hamachi sushi en Grill, LommelAfhaalmenu

Bij u thuis van onze gerechten genieten? Maandag, woensdag en donderdag kunt u tussen 15.00 en 21.00 uur telefonisch een bestelling plaatsen of binnenlopen. Op vrijdag en zaterdag is dat van 15.00 tot 18.00 mogelijk en op zondag van 12.00-18.00.

Kijk op de website voor ons menu en tijdelijke acties. Daarnaast kunt u ook online reserveren.

Ma: 17:00 - 22:00
Di: gesloten
Wo-Do: 17:00 - 22:00
Vr-Za 17:00 - 22:30
Zo: 12:00 - 22:00

Hamachi Sushi & Grill

Michiel Jansplein 42
LommelWebsite:


Volg ons op: Facebook
Zoekwoorden: Restaurant, Wokrestaurant, Sushi, Thais restaurant, Chinees restaurant, Japans restaurant, Teppanyaki, All you can eat restaurant, Restaurant met open terras, Grill restaurant
Categorieën: Restaurants

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.