Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Restaurant Hapkin, Kortemark

Restaurant Hapkin, Kortemark

 

Ontdek de Filipijnse keuken bij restaurant Hapkin in Kortemark. Naast de bijzondere Filipijnse gerechten hebben we ook Belgische klassiekers op de kaart staan. Wilt u zich onderdompelen in de Filipijnse cultuur? Kom dan vooral langs tijdens een van onze thema-avonden.

Menu

Geniet als voorgerecht van onze dagsoep, een garnaal- of kaaskroket, scampi's, mihon, kinilaw of loempia. Als hoofdgerecht kunt u gaan voor een filet mignon, Rib-eye of zeetong. Of ga voor een Filipijnse specialiteit zoals Inasal (Filipijns barbeque kipgerecht). Kijk op de website voor het volledige menu.

Afhaalgerechten

Thuis genieten van onze gerechten? Bestel dan een van onze afhaalgerechten. U kunt tot een uur van tevoren bestellen. Vervolgens kunt u de grechten bij ons in het restaurant komen ophalen.

Restaurant Hapkin, Kortemark

 

Restaurant Hapkin, Kortemark

Restaurant Hapkin

Ichtegemstraat 18
Kortemark


Website: www.restaurant-hapkin.be

Openingstijden
Maandag gesloten
Dinsdag 11.30 - 10.00
Woensdag 11.30 - 10.00
Donderdag 11.30 - 10.00
Vrijdag 11.30 - 10.00
Zaterdag 11.30 - 10.00
Zondag 11.30 - 10.00
Zoekwoorden: Restaurant, Tearoom, Belgisch-Filipijns restaurant, Restaurant met open terras, Pannenkoeken en wafels, Côte à l'os, Uit eten
Rubrieken: Restaurants, Tea-rooms, Bistro, Brasserie

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.