Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Bij Restaurant Ono in Middelkerke, bekend als hét mosselrestaurant, eet u de lekkerste gerechten

Laat u verwennen door het enthousiaste team van Restaurant Ono in Middelkerke. Vele mensen kennen deze plek als mosselrestaurant, ze serveren er 22 soorten mosselen, maar ook als u op zoek bent naar een visrestaurant vindt u bij hen waar u naar op zoek bent. Probeer hun visgerechten, zoals smaakvolle kabeljauw, hun vleesgerechten, bijvoorbeeld huisgemaakte goulash, hun kipfilet en kipgerechten, of hun befaamde kaas- en garnaalkroketten. Iedereen mag zich welkom voelen bij Restaurant Ono, daarom hebben ze speciale kindergerechten op hun menukaart staan. 

Bij Restaurant Ono wilt u elke avond wel uit eten

Dankzij hun uitgebreide menukaart bent u nooit uitgegeten bij Restaurant Ono in Middelkerke, bekend als mosselrestaurant en visrestaurant. Hier serveren ze onder andere:

  • Voorgerechten: kaas- en garnaalkroketten
  • Visgerechten: kabeljauw
  • Kipfilet en kipgerechten: halve kip
  • Vleesgerechten: goulash
  • Mosselgerechten: 22 soorten mosselen
  • Kindergerechten: kinderspaghetti

Ultiem genieten in dit prachtige dorpje aan zee

Halverwege de Belgische kust vindt u Middelkerke. Deze badplaats is een populaire bestemming voor iedereen die houdt van de natuur, en dan met name de zee, het strand en de duinen. Daarnaast heeft het dorp genoeg andere activiteiten te bieden. Ga bijvoorbeeld voor een dagje Adventure Park, Fun Karts of Xtreme Bowling. Liefhebbers van de natuur kunnen een strandwandeling maken op het 9 kilometer lange strand of een van de vele fietsroutes volgen. Heeft u tussen de middag trek, of wilt u ’s avonds gezellig uit eten? Ga dan vooral langs bij Restaurant Ono

Proef het ‘zwarte goud’ bij dit mosselrestaurant

Wanneer de ‘R’ in het seizoen zit zijn ze er, de heerlijkste mosselen. Vele mensen verheugen zich op het moment dat de mosselen weer te verkrijgen zijn in supermarkten en restaurants. Bij Restaurant Ono in Middelkerke serveren ze de meest verse en smaakvolle mosselgerechten, waarbij ze gebruik maken van maar liefst 22 soorten mosselen. Het team van Restaurant Ono ziet veel van hun gasten speciaal voor hun mosselgerechten terugkomen, de gasten geven aan dat ze graag alle soorten willen proberen. Kies bijvoorbeeld voor Chimay mosselen.

Heeft u vragen of wilt u een tafel reserveren? Neem dan contact op met Restaurant Ono in Middelkerke. U kunt ook het contactformulier invullen. 

Mosselrestaurant - Restaurant Ono, Middelkerke

Mosselrestaurant - Restaurant Ono, Middelkerke

Restaurant Ono

Zeedijk 108
Middelkerke

Restaurant Ono in Google

Website: www.restaurantdemosselpan.be

Openingstijden
Maandag 11.30 - 15.00 17.30 - 20.30
Dinsdag gesloten
Woensdag gesloten
Donderdag 11.30 - 15.00 17.30 - 20.30
Vrijdag 11.30 - 15.00 17.30 - 20.30
Zaterdag 11.30 - 15.00 17.30 - 20.30
Zondag 11.30 - 15.00 17.30 - 20.30
Zoekwoorden: Restaurant, Mosselrestaurant, Visrestaurant, Kindergerechten, Goulash, 22 soorten mosselen, Kabeljauw, Visgerechten, Kaas- en garnaalkroketten, Kipfilet en kipgerechten
Rubrieken: Restaurants

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.