Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

The Old Fiddler in Poperinge sfeervolle locatie voor diner, feest of biertje op terras

Het is een bijzondere locatie voor een restaurant annex bar, in de sfeer van een Irish pub. The Old Filddler is een bekende plek in Poperinge aan de Veurnestraat 9, waar mensen graag afspreken voor een lunch, diner, groepsparty of gewoon samen een biertje drinken op het terras. Grotere evenementen zijn ook mogelijk. Neem de jaarlijkse traditie van het uiterst gezellig Sint-Patricksday. Kijkt u naar de foto’s op Internet en overtuig u van de geweldige sfeer die er dan wordt opgebouwd. En ook belangrijk: uw kinderen spelen op een afgesloten speeltuin.

Een plek waar toeristen met elkaar afspreken

Jonas en zijn team heten u van harte welkom. Geniet er van lokale gerechten met een lekker glaasje wijn of een heerlijk biertje van Poperinge. Er is een attente bediening en u wordt meteen op uw gemak gesteld met een charmante amuse. Een hapje en een soepje, lunch, carpaccio, entrecote met frietjes en een ijscoupe met gecarameliseerde nootjes. Een ideale plek voor toeristen om met Poperinge kennis te maken op een sfeervolle manier in een warm en gezellig interieur. Heeft u toevallig wat minder tijd dan houdt het personeel daar rekening mee. De porties zijn er altijd royaal te noemen.

Afhaalgerechten thuis vlot op te warmen

Ook groepen zijn van harte welkom in The Old Fiddler. Daarvoor worden groepstarieven gehanteerd. Laat uw budget weten en ze stellen voor u een menu op maat samen, speciaal voor uw groep. Er is bovendien de afhaal mogelijkheid. Bekijk daarvoor de menukaart. Vrijdag en zaterdagavond bestellen voor 17u30 en afhalen tussen 18 en 20u, zondagmiddag bestellen voor 12u, afhalen tussen 11 en 13u. Het moment van afhaling wordt telefonisch afgesproken. Alle gerechten kunt u vlot thuis opwarmen.

Vraag altijd eerst naar het dagmenu

De weeklunch geniet u van woensdagmiddag tot en met vrijdagmiddag. De formule: soep, hoofdgerecht en dessert, dagvers bereid. U kunt kiezen uit een breed aanbod van verse salade tot ovenschotel met scampi. Vraagt u naar het dagmenu, want er wordt dagvers gewerkt en dus kunnen er altijd wijzigingen voordoen in het menu. Het dagmenu is zolang de voorraad strekt. Bent u toerist en wilt u een fiets huren, dan kan dat ook geregeld worden. The Old Fiddler is duidelijk het juiste adres voor een totaal beleving van Poperinge en omgeving.

Kom langs bij The Old Fiddler aan de Veurnestraat 9 in Poperinge of maak een afspraak voor uw groepsevenement.

The Old Fiddler, Poperinge

The Old Fiddler

Veurnestraat 9
Poperinge


Website: www.theoldfiddler.be

Zoekwoorden: Restaurant met tuinterras, Restaurant met speeltuin, Honds vriendelijk restaurant, Feestzaal , Brasserie, Tearoom, Cafe
Rubrieken: Restaurants

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.