Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Kom langs bij Restaurant Benelux in De Panne, een restaurant met een traditionele keuken

Of u nu zin heeft in een uiterst smaakvolle lunch tijdens een werkdag, of om gezellig te tafelen met vrienden en familie, bij Restaurant Benelux in De Panne kunt u altijd terecht. Dit gezellige familierestaurant serveert zorgvuldig gekozen à la carte gerechten en is een restaurant met een traditionele keuken. In dit restaurant met huisgemaakte maaltijden proeft u de smaak van België terug. Bent u op zoek naar een restaurant met vegetarische gerechten? De chef van Restaurant Benelux bereidt deze graag voor u. Kom langs met het hele gezin in dit kindvriendelijke restaurant.

Restaurant met traditionele keuken- Restaurant Benelux, De Panne

Genieten van een prachtig uitzicht en verrukkelijk eten

Al drie generaties lang zorgen ze bij Restaurant Benelux in De Panne voor een fantastische eetervaring. Gelegen aan een prachtig strand met uitzicht over de Noordzee en vlak bij de Franse grens vindt u dit gezellige familierestaurant. Kom tot rust na een lange strandwandeling of een dagje zonnebaden, of geniet van een heerlijke warme maaltijd op een koude winterdag. Bij Restaurant Benelux voelt u zich altijd welkom. Met hun uitgebreide menukaart en steeds wisselende streekgerechten raakt u nooit uitgegeten en is er altijd iets nieuws te proeven.

De hele dag onder de pannen met heerlijke maaltijden

Bij Restaurant Benelux in De Panne kunt u zowel voor een uitgebreide lunch als een royaal diner terecht. Met uitzondering van zondag serveren zij dagelijks een heerlijke lunch voor u waarbij u kunt kiezen uit 3 wisselende voorgerechten en hoofdgerechten. Daarnaast vallen hun specialiteiten waaronder mosselen, dagverse vis en bouillabaisse met rouille, toast en kaas erg in de smaak. Mocht u niet kunnen kiezen uit al het lekkers, dan kunt u altijd vragen om een suggestie van de chef, hij zal iets smakelijks voor u koken met ingrediënten van de hoogste kwaliteit.

Een huiselijk restaurant met een traditionele keuken

Haal uw hart op aan de lekkerste gerechten en laat u verwennen door het team van Restaurant Benelux in De Panne. Kies onder andere uit

  • Lunch
  • Diner
  • À la carte gerechten
  • Visgerechten
  • Vlees gerechten
  • Vegetarische gerechten

Voor reserveringen of met vragen neemt u contact op met Restaurant Benelux in De Panne. U kunt ook het contactformulier invullen.

Restaurant met traditionele keuken- Restaurant Benelux, De Panne

Restaurant Benelux

Nieuwpoortlaan 31/101
De Panne


Zoekwoorden: Restaurant met seizoen suggestie gerechten, Familierestaurant, Kindvriendelijke restaurant, A la carte gerechten, Restaurant met huisgemaakte maaltijden, Restaurant met vegetarische gerechten, Restaurant met een traditionele keuken
Rubrieken: Restaurants

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.