La Cravache, Rekkem

La Cravache draait het om u: de gast. Ons persoonlijk gastheerschap gaat dan ook verder dan de deuren van de keuken. Anja Verheye en haar team staan er garant voor dat tot in de kleinste details aan uw beleving van de dag wordt gedacht.

Culinaire ambitie

GastronomieOnze gedreven chef Koen Devos en zijn team bieden u met hun enthousiasme en ongeŽvenaarde creaties een bijzondere ervaring. Zij zijn altijd op zoek naar de beste ingrediŽnten en constant bezig nieuwe culinaire hoogstandjes te ontwikkelen. Eerlijke smaken in verrassende combinaties en verfijnde afwerking.

Aandacht voor details

Hedendaagse keukenNaast de bijzondere culinaire creaties geniet u bij La Cravache van een unieke sfeer. Het vernieuwde luxueuze interieur en de bijzondere decoraties zijn volledig met elkaar in harmonie. Een beleving die wordt versterkt door een onberispelijke bediening, zodat het u aan niets ontbreekt.

Traiteur

TraiteurU kan bij La Cravache ook terecht voor al uw familie- en bedrijfsfeesten. Laat uw feest door ons tot in de puntjes verzorgen. Wees gast op uw eigen feest en breng zo meer tijd door met uw gasten. Onze traiteurdienst brengt de gastronomie bij u thuis aan tafel met of zonder bediening.

Menu's

Bekijk alvast onze menu's:

Neem gerust contact op voor meer informatie of een reservering.

Culinair restaurant

La Cravache

Gentsesteenweg 215
RekkemWebsite:

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
12:00-14:00 , 19:00-21:00
Donderdag
12:00-14:00 , 19:00-21:00
Vrijdag
12:00-14:00 , 19:00-21:00
Zaterdag
, 19:00-21:00
Zondag
12:00-14:00

Volg ons op: Facebook
Zoekwoorden: Eetgelegenheid, Culinair, Hedendaagse keuken, Gastronomie
Categorieën: Restaurants, Restaurant BelgiŽ

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.