Algemene werken Marc Brysbaert, Vleteren

Laat de grote klussen in uw huis of bedrijf over aan een vakman! Marc Brysbaert is uw betrouwbare partner voor karweien, herstellingen en verbouwingen. We hebben ruim 15 jaar ervaring in zowel binnen- als buitenwerk, hierdoor kunnen wij zorgen voor vlugge herstellingen en een snelle uitvoering. We zijn voornamelijk werkzaam in de regio West-Vlaanderen.

Werkzaamheden:

  • Renovatie: Laat zowel uw kleine klusjes als de grote werken over aan Marc Brysbaert. Denk hierbij aan: afbraakwerken, plaatsen van planchetten en vloerbedekking, gyprocwerken, metselwerken, herstellen van pleister, renoveren van badkamers en het vervangen van poorten.
  • Metselwerken en voegwerken: Wilt u een tuinmuur, bijgebouw, garage, brievenbus of klein tuingebouw hebben gemetseld? Bel dan gerust! Naast metselwerken buitenshuis metselen we ook halfhoge en volledige binnenmuren. Natuurlijk kunt u ons ook inschakelen voor dringende interventies en herstellingen.
  • Installeren van poorten: Wilt u de poort van uw bedrijf laten automatiseren? Wij bieden een ruim assortiment kwalitatieve poorten aan. Wij werken hiervoor met het merk Speedroll. Deze poorten zijn ook uit te breiden met bijvoorbeeld toegangscontrole of verkeerslichten.
  • Algemene klusjes: Marc Brysbaert is uw klusjesman in Poperinge en de rest van West-Vlaanderen. U kunt bijvoorbeeld dakherstellingen, het ontmossen van daken, reinigingswerken, schilderwerken, gyprocwerken, pleisterwerken en het installeren van badkamermeubels aan ons overlaten. Daarnaast isoleren we ook zolders, ruimen we inboedels op en plaatsen we cedralclick.

  • Ontmossen van daken: Tevens kunt u terecht bij Algemene Werken Marc Brysbaert voor het ontmossen van uw daken. Bent u benieuw naar de mogelijkheden voor uw dak? Neem dan contact met ons op!


Door onze flexibele agenda kunt u ons ook bellen voor dringende herstellingen, neem dan direct contact op! heeft u een andere vraag of wilt u een offerte ontvangen? Vul dan het contactformulier in.

Algemene werken Marc Brysbaert, Vleteren

Algemene werken Marc Brysbaert, Vleteren

Algemene werken Marc Brysbaert, Vleteren

Algemene werken Marc Brysbaert, Vleteren

 

 

 

 

 

 

 

Algemene Werken Marc Brysbaert

Koekuitstraat 23
Vleteren

Volg ons op: Facebook Google+
Zoekwoorden: Renovatiewerken, Klussenbedrijf, Klusjesdienst, Aanleg en opritten terassen, Platte daken , Plaatsen van EPDM, Metselwerken, Gyprocwerken, Tuinaanleg en tuinonderhoud, Dringende herstellingen aan huis
Categorieën: Metselwerken, Aannemers-Verbouwingen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.