Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Sabine Raveschot, Keerbergen

Wenst u graag uw lichaam terug in harmonie te brengen? Door de juiste tools toe te passen, zorgt Sabine Raveschot ervoor dat uw zelfhelend vermogen wordt ondersteund. 
Met de nodige moed die essentieel is voor de transformatie help ik u de juiste keuzes te maken. Door goed te luisteren wat onze buitenwereld ons vertelt, kunnen we makkelijker onze binnenwereld transformeren. Het raakt mij diep als ik mensen zie lijden. En het is dan ook fijn als ik mensen kan helpen. 

Sabine Raveschot, Keerbergen

Diensten Sabine Raveschot:

  • PSYCH-K:
    Een techniek die is ontwikkeld om het bewuste en het onbewuste te transformeren, zodat er blijvende vrijheid en geluk ontstaat. 
    Voor het in balans brengen, maken we onder andere gebruik van relatiebalans en trauma balans.

  • CRANIO-SACRAAL THERAPIE:
    Het meest essentiële deel van het lichaam wat al tijdens de embryonale fase wordt ontwikkeld. Via zacht contact kunnen we samen de blokkades opsporen en deze verhelpen.

Voor aanvullende informatie of het maken van een afspraak kunt u gerust contact met mij op nemen.

Sabine Raveschot, Keerbergen

Therapeuten, PSYCK-K, Transformeren van onderbewuste, Cranio-Sacraal-Therapie, Personal coaching, Stress en burn-out, Gedragstherapeut, Workshops, Trauma en verliesverwerking, Healing en Energetische behandelingen in Keerbergen, Vlaams-Brabant

Sabine Raveschot, Keerbergen

Sabine Raveschot

Domien Liekenslaan 20
Keerbergen

Sabine Raveschot in Google

Website: www.sabineraveschot.be

Zoekwoorden: PSYCK-K, Transformeren van onderbewuste, Cranio-Sacraal-Therapie, Personal coaching, Stress en burn-out, Gedragstherapeut, Workshops, Trauma en verliesverwerking, Healing, Energetische behandelingen
Rubrieken: Therapeuten

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.