Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Bouwwerken Lathouwers Rudi, Lanaken voor grote bouwprojecten en kleine herstellingen

Als u op zoek bent naar een professioneel aannemersbedrijf voor een groot project of kleine herstelling, bent u bij Bouwwerken Lathouwers Rudi in Lanaken aan het juiste adres. Met uitgebreide kennis en meer dan 30 jaar ervaring kunt u rekenen op hoogstaande kwaliteit. Daarnaast blijven de aannemers zich constant verder ontwikkelen om op de hoogte te blijven van de laatste technieken. U kunt rekenen op een strakke planning en een stipte uitvoering bij Bouwwerken Lathouwers Rudi.

Voor solide ruwbouw

Elke bouw valt of staat met een solide ruwbouw. Bouwwerken Lathouwers Rudi in Lanaken is een betrouwbare partner. Zij bestuderen uw plannen tot in de kleinste details en nemen elk aspect van de ruwbouwwerken voor hun rekening. Wanneer de ruwbouw van uw huis of pand af is, wil dat zeggen dat het huis wind- en waterdicht is, de riolering en leidingen zijn aangelegd en het metsel- en voegwerk is afgerond. Na de ruwbouwfase kan met de afbouw begonnen worden. Denk bijvoorbeeld aan plafondafwerking, binnenwandafwerking, vloerafwerking, keuken, badkamer en toilet.

Solide grote bouwprojecten

Bouwwerken Lathouwers Rudi is gespecialiseerd in grote bouwprojecten. Denk bijvoorbeeld aan appartementsgebouwen. Als u hen kiest als aannemer voor verbouwingswerken, bent u gegarandeerd van goede service. Daarnaast staan zij ook bekend om de volgende punten:

  • snelle oplevering
  • goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs
  • flexibiliteit
  • ontzorging van de opdrachtgever

U kunt met een gerust hart de klus uit handen geven als u kiest voor Bouwwerken Lathouwers Rudi. Zij komen afspraken na en communiceren tijdig en helder.

Erkend aannemersbedrijf

Bij Bouwwerken Lathouwers Rudi bent u verzekerd van gekwalificeerde aannemers. Met meer dan 30 jaar ervaring op zak realiseren zij al uw grote bouwprojecten op snelle en secure wijze. Ook voor kleine herstellingen aan woningen kunt u terecht. Of het nu graat om grote bouwprojecten of kleine herstellingen, kwaliteit is gegarandeerd. Het professionele aannemersbedrijf is erkend.

Neem gerust contact op voor meer informatie of een afspraak. Ook kunt u langskomen op het nieuwe adres: Ambachtsweg 3.

Zoekwoorden: Professioneel aannemersbedrijven, Ruw bouwwerken, Grote bouwprojecten, Appartementsgebouwen, Erkend aannemersbedrijf, Verbouwingswerken, Kleine herstellingen aan woningen, Herstellen van scheuren in gevels, Woonkamer groter maken, Nieuwbouw
Rubrieken: Bouwbedrijven, Verbouwing en Verbouwingswerken, Bouwwerken, Aannemers, Bouw

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.