Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Kinesitherapie Jolien Debacker, Waregem

Kiné Jolien Debacker, Waregem

 

Jolien Debacker is een jonge kinesist, ze studeerde in 2015 af. Ze heeft een indrukwekkende lijst aan specialisaties zoals muscolosketale revalidatie, pre- en postnatale begeleiding en pelvische reëducatie. De kliniek is geconventioneerd bij het RIZIV. Maak een afspraak voor een behandeling bij u thuis of in de kliniek in Waregem.

 

Behandelingen:

  • Algemene kinesitherapie
  • Pre- en postoperatieve revalidatie: na heup- of knieprothese bijvoorbeeld.
  • Revalidatie na trauma
  • Rug- en nekklachten: evenwicht, stabilisatie en gangrevalidatie
  • Core Stability
  • Respiratoire revalidatie

Ben je zwanger?

Dan kan je bij Kinesitherapie Jolien terecht voor pre- en postnatale begeleiding en babymassage. Tijdens de prenatale begeleiding krijg je informatie over de bekkenbodem en krijg je houdingsoefeningen en ademhalingstechnieken aangeleerd. Ook leer je hoe je weeën op kan vangen en worden mogelijke houdingen tijdens bevalling besproken. Uw partner kan leren hoe een rugmassage wordt gegeven. De postanatale begeleiding kan na 6 weken na de bevalling gestart worden en bestaat voornamelijk uit bekkenbodem en buikspieroefeningen. Wil je de band met jouw baby extra bijzonder maken? Tijdens een babymassage leer jij je kindje door en door kennen. Bovendien zijn  de massages goed voor de ontwikkeling.

Kiné Jolien Debacker, Waregem

 

Kiné Jolien Debacker (Kinesisten), Waregem

Kiné Jolien Debacker (Kinesisten)

Pijkstraat 68
Waregem

Website: www.kinejolien.com

Openingstijden
Maandag op afspraak
Dinsdag op afspraak
Woensdag op afspraak
Donderdag op afspraak
Vrijdag op afspraak
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten
Zoekwoorden: Pre- en postoperatieve revalidatie, Revalidatie na trauma, Rug- en nekklachten, Stabilisatietraining, Gangrevalidatie, Core stability, Respiratoire revalidatie, Prenatale begeleiding, Postnatale begeleiding, Lymfedrainage

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.