RIR Bouw, Wuustwezel

Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbaar bedrijf voor al uw renovatiewerken, schilderwerken, tegelwerken en meer? Dan bent u bij RiR Bouw uit Wuustwezel aan het juiste adres! Wij zijn een ervaren en dynamisch renovatiebedrijf dat gespecialiseerd is in allerhande bouwwerken. Wij kunnen de volgende werken voor u uitvoeren:

RiR Bouw staat garant voor een klantgerichte service en een kwalitatieve uitvoering van al uw renovatiewerken. Wij voeren onze werken uit in de regio’s Antwerpen en Brussel.

Verschillende soorten renovatie

Wij zijn bedreven in verschillende soorten renovaties zoals totale renovaties, badkamerrenovatie en gevelrenovaties. Uiteraard verzorgen wij ook indien gewenst uw schilderwerken, het leggen van  betonvloeren, verschillende gyprocwerken, bepleisterwerken en leggen het sanitair aan. Daarnaast voeren we ook nog alle tegelwerken uit voor vloeren, wanden en terrassen. Wat het ook is schakel met een gerust hart RIR Bouw uit Wuustwezel in!

RiR Bouw

Ook voor het inwinnen van advies en informatie kunt u steeds weer bij RiR Bouw aankloppen. Wij steken graag onze handen uit de mouwen  om uw renovatieproject tot een goed einde te brengen. Zowel bedrijven als particulieren kunnen steeds weer rekenen op de werken en expertise van RIR Bouw.

Heeft u nog vragen, wenst u aanvullende informatie of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Dakwerken, Aannemers-Verbouwingen, Algemene renovatiewerken, Totaalrenovatie, Dakisolatie, Platte daken, Roofingswerken, Badkamerrenovatie, Gevelrenovatie, Schilderwerken, Tegelwerken en Schilder en schildersbedrijf in Wuustwezel, Antwerpen.

RIR Bouw

Dorpsstraat 117 bus 4
WuustwezelWebsite:


Volg ons op: Facebook
Zoekwoorden: Algemene renovatiewerken, Totaalrenovatie, Dakisolatie, Platte daken, Roofingswerken, Badkamerrenovatie, Gevelrenovatie, Schilderwerken, Tegelwerken, Schilder en schildersbedrijf
Categorieën: Dakwerken, Aannemers-Verbouwingen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.