HM Parket, Jabbeke

Een mooie houten vloer maakt uw huis af. De Gebroeders Houwaart van HM Parket zijn gespecialiseerd in het leggen van plaatsen en renoveren van houten vloeren. Wij zorgen altijd voor een topkwaliteit.

Parket

U heeft bij ons de keuze tussen massief parket, meerlagen parket en laminaat parket. Massief parket heeft een slijtlaag dikker dan 2,5mm, een meerlagen parket is opgebouwd uit drie lagen en een laminaatparket bestaat uit houtvezel bedrukt met een toplaag.

Plaatsen

Bij ons is alles mogelijk: wij kunnen het parket volledig voor u leggen maar u kunt in afspraak bijvoorbeeld ook zelf de plintjes zetten of het voorbereidend werk leveren.

Renovatie

Soms is een nieuwe vloer niet eens nodig, maar kunnen we uw vloer ook renoveren. Wij kunnen bijvoorbeeld oneffenheden wegwerken of beschadigde stukken vervangen.

Onderhoud

Het onderhoud van de vloer is natuurlijk afhankelijk van de afwerking. Wij geven altijd uitleg en tips over het onderhoud. Een laminaatvloer is het meest onderhoudvriendelijk.

HM Parket

Koornblomme 68
JabbekeWebsite:


Zoekwoorden: Plaatsen van laminaat, Plaatsen van parket, Onderhoud van parket, Onderhoud van houten vloeren, Parketrenovatie, Renovatie laminaat, Plaatsen van houten terrassen, Renovatie van houten terrassen, Renoveren van trappen, Bekleden van trappen
Categorieën: Parket en parketvloeren, Houten vloeren, Parketbedrijven

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.