La Piazza, Genk

Heeft u ook zo een zin om heerlijk te tafelen met uw geliefde, familie en/of vrienden? Kom dan genieten in onze brasserie La Piazza in Genk. Onze sfeervolle brasserie ligt in het gezellige centrum van Genk met een ruime parking op de fruitmarkt of de ondergrondse Q-parking aan de Kerk. Op de fruitmarkt kunt u tot 1,5u gratis parkeren voor vragen kunt u hiervoor terecht in onze zaak. Voor zaakvoerders Roberto en Romina ging er op 20 juli 2018 een droom in vervulling. Ze openden hun gezellige brasserie in het centrum van Genk. La Piazza staat voor lekker, vers en Italiaanse gezelligheid. Samen met hun geweldig team willen ze jullie laten genieten van heerlijk eten in een sfeervolle setting. Benvenuto!

Menukaart: Wij bieden u een zeer ruim assortiment aan heerlijk authentieke Italiaanse gerechten aan. Zo kunt u kiezen uit:

Kijk gerust eens op gemak rond op onze website voor de gehele menukaart! Gelieve altijd telefonisch te reserveren.

Heeft u nog vragen, wenst u meer informatie of wilt u een tafel reserveren? Neem dan gerust vandaag nog contact met ons op, wij staan u graag te woord!

Restaurants, Croques, Broodjes, Italiaanse brasserie, Pannenkoeken, Pasta, Koffie, Spaghetti, Panini, Dranken en Antipasti in Genk, Limburg.

La Piazza

Marktstraat 20
GenkWebsite:

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
9.30-22.00
Donderdag
9.30-22.00
Vrijdag
9.30-23.00
Zaterdag
9.30-23.00
Zondag
9.00-22.00

Volg ons op: Twitter
Zoekwoorden: Croques, Broodjes, Italiaanse brasserie, Pannekoeken, Pasta, Koffie, Spaghetti, Panini, Dranken, Antipasti
Categorieën: Restaurants

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.