Ritsel Creatief, Nijlen

GeschenkartikelenRitsel Creatief is een hobbyshop in Nijlen. Hier komen creatieve handen en verfrissende ideeŽn tot leven. De winkel is eigenlijk een uit de hand gelopen hobby van Rita Vervoort. Ze startte deze hobbywinkel in 2013 als persoonlijke plek vol creativiteit. Ze verkoopt haar eigen creaties bij haar thuis of via de online winkel. Ook biedt ze workshops aan, om iedereen deelgenoot te maken van haar passie. Met regelmaat organiseert ze workshops kaarten maken of kalligrafie. Zowel kinderen als volwassenen worden bij Rita op hun creatieve wenken bediend.

Een persoonlijk geschenk

Als u op zoek bent naar een origineel cadeau voor een verjaardag of speciale gelegenheid, bent u bij Rita aan het juiste adres. Zij maakt namelijk wenskaarten op bestelling, verzorgt loepzuivere kalligrafie op diverse voorwerpen en materialen (zoals tassen, leisteen en glas) en ontwerpt pampertaarten en versierde doosjes.

Contact

Wilt u meer weten over de winkel of de workshops? Contacteer Rita dan zeker. Abonneer je ook op nieuwsbrief voor het laatste nieuws.
Workshops

Ritsel Creatief

Krokusstraat 32
NijlenWebsite:

Maandag
19:30-21:30
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
14:00-21:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
19:30-21:30
Zaterdag
10:00-17:00
Zondag
Gesloten

Volg ons op: Facebook
Zoekwoorden: Hobbyshop, Workshops, Kalligrafie, Persoonlijke geschenken, Geschenkartikelen, Verjaardagsfeestjes, Workshops kaarten maken of kalligrafie, Pampertaarten
Categorieën: Hobbywinkels, Geschenkartikelen, Geschenken, Workshops

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.