Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Overnachting met wellness, manicure, sauna en meer vindt u bij A Beauty Well in Hoeilaart

Kies voor uzelf en kom heerlijk tot rust bij A Beauty Well in Hoeilaart. Hun team van spa therapeuten staat voor u klaar om u van top tot teen te verwennen. De masseuses zijn zeer ervaren in het geven van afslankingsmassages, u kunt een therapeutische infrarood sauna boeken of gebruik maken van hun sauna met zwembad. Een afspraak maken bij schoonheidssalon is zo gedaan, dit kan zowel aan de balie, telefonisch als via hun website. Kom langs voor bijvoorbeeld manicure, gelaatsverzorging, ontharing van lichaam, zetten van gelnagels of de verzorging van wimperextensions. Wanneer u langer wilt genieten kunt u een overnachting met wellness bij ze boeken. 

Therapeutische infrarood sauna boeken Hoeilaart, Vlaams-Brabant

Een oase van rust, overal is aan gedacht

Even helemaal de boel de boel laten en u volledig op uzelf focussen, de medewerkers van A Beauty Well in Hoeilaart kunnen u hier als de beste bij helpen. Zij bundelen hun krachten om u volledig in de watten te leggen. Om te garanderen dat alle gewenste behandelingen beschikbaar zijn kunt u het beste een afspraak maken bij schoonheidssalon. Een greep uit hun uitgebreide dienstenaanbod:

  • Overnachting met wellness
  • Therapeutische infrarood sauna boeken
  • Sauna met zwembad
  • Zetten van gelnagels
  • Verzorging van wimperextensions
  • Manicure
  • Gelaatsverzorging
  • Ontharing van lichaam
  • Geven van afslankingsmassages

Geheel verzorgde overnachting met wellness

Het ultieme cadeau voor uzelf, een vriend of vriendin of uw partner is toch wel een overnachting met wellness bij A Beauty Well in Hoeilaart. Bij aankomst in uw kamer staan badjassen en slippers voor u klaar en wordt u verwelkomd door een hapje en een drankje. Kies voor een arrangement met vaststaande behandelingen, of vul uw dagen helemaal naar eigen smaak in. Zo wordt uw bezoek een gegarandeerd succes. Een ontbijt in hun restaurant zit standaard bij het arrangement inbegrepen.

Sauna’s met zwembaden in Hoeilaart

A Beauty Well in Hoeilaart staat bekend om hun uitgebreide aanbod aan sauna’s met bijbehorende behandelingen. Een bezoekje aan de sauna verbetert uw immuunsysteem en de bloedsomloop. Daarnaast heeft het een ontspannend en reinigend effect. Boek een privé sauna, met of zonder zwembad, een therapeutische infrarood sauna of kies voor één van de overige sauna’s van A Beauty Well en ontdek zelf wat het met uw lichaam doet. 

Voor een antwoord op al uw vragen of het maken van een reservering neemt u contact op met A Beauty Well in Hoeilaart. U kunt ook het contactformulier invullen.

Overnachting met wellness Hoeilaart, Vlaams-Brabant

Overnachting met wellness - A Beauty Well, Hoeilaart

A Beauty Well

Willem Eggerickxstraat 43
Hoeilaart

A Beauty Well in Google


Website: www.a-beauty-well.be

Openingstijden
Maandag 11.00 - 19.00
Dinsdag 10.00 - 23.30
Woensdag 10.00 - 23.30
Donderdag 10.00 - 23.30
Vrijdag 10.00 - 23.30
Zaterdag 10.00 - 23.30
Zondag 10.00 - 21.00
Zoekwoorden: Overnachting met wellness, Therapeutische infrarood sauna boeken, Afspraak maken bij schoonheidssalon, Zetten van gelnagels, Verzorging van wimperextensions, Manicure, Gelaatsverzorging, Ontharing van lichaam, Geven van afslankingsmassages, Sauna met zwembad
Rubrieken: Sauna's, Schoonheidssalons, Prive-sauna, Massage, Schoonheidsinstituten

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.