Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Stone-construct, Beringen

Bij Stone-construct hebben we een passie voor natuursteen, een duurzaam materiaal dat zeer onderhoudsvriendelijk is. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor badkamerrenovaties en totaalrenovaties.

Onze diensten:

  • Vloer- en tegelwerken: Wij hebben jarenlange ervaring als vloerenleggers en het uitvoeren van vloer- en tegelwerken in natuursteen en keramiek. Hierdoor kunnen we garant staan voor een goede uitvoering van uw project. Daarbij zijn al onze projecten ook duurzaam.
  • Badkamers: Natuursteen in de badkamer zorgt voor een bijzondere uitstraling. Voordeel is dat het duurzaam is en eenvoudig schoon te maken. Naast de vloer en wanden kunnen we natuursteen ook gebruiken voor een inloopdouche, badbekleding en lavabo.
  • Keuken: Voor uw werkblad bent u op zoek naar een zwaar en duurzaam materiaal. Natuursteen is eenvoudig schoon te maken, hittebestendig en kleurvast. Naast het werkblad kunnen we natuurlijk ook de vloer en wanden bekleden met steen. U kunt ook bij ons terecht voor de verkoop van keramische of composiet keukenblad, zoals natuurstenen keukentabletten.
  • Trappen: Wilt u een trap met een klassieke vorm of een Z-profiel? Wij kunnen uw trappen bekleden met natuursteen.

Neem gerust contact op voor meer informatie!

Schepers Projects, Lummen

Schepers Projects

Sint-Sebastiaanstraat 57
Lummen

Website: www.schepers-projects.be

Zoekwoorden: Natuursteenwerk, Badkamerrenovaties, Totaalrenovatie, Bouwbegeleiding, Bouwcoördinatie, Verkoop van keukenbladen, Keramische keukenbladen, Vloerenlegger, Trappen bekleden, Composiet keukenbladen
Rubrieken: Natuursteen, Trappen, Vloerwerken, Tegelwerken, Badkamerrenovatie

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.