In De Sneppe, Houthulst

Een gezellige avond uit met de kinderen is een aanrader in Houthulst in de regio Diksmuide. In ons restaurant In de Sneppe kunt u terecht voor heerlijke gerechten die geserveerd worden door kwaliteitsvolle bediening. Bekijk ons menu online. Bovendien profiteert u van betaalbare prijzen. Omdat wij een kindervriendelijk restaurant zijn, bent u van harte welkom met uw kinderen. U kunt ze met een gerust hart achterlaten in de grote speeltuin. Bovendien kunnen zij kiezen voor een aangepast menu. Terwijl uw kinderen zich uitermate goed vermaken, kunt u genieten van een hele gezellige avond met familie, vrienden of uw partner.

In de Sneppe beschikt over verschillende huisgemaakte specialiteiten. In combinatie met een passende wijn, is dit smullen geblazen.

In de Sneppe

Feestlocatie

Heeft u iets te vieren en zoekt u een locatie waar u uw feest kunt houden? Dan kunt u In de Sneppe terecht en kunt u kiezen uit zeer gunstig geprijsde feestmenu's.

Dagje uit

Ook leuk is om het dineren te comineren met een huifkartocht voor- of achteraf. Zo bent u ook nog eens verzekerd van een onvergetelijke middag.

Heeft u nog vragen, wenst u aanvullende informatie en/of wilt u een afspraak maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

In de Sneppe

In de Sneppe

Merkemstraat 14
HouthulstWebsite:

Maandag
Gesloten
Dinsdag
11:30-17.00
Woensdag
11:30-17:00
Donderdag
11:30-17.00
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
11.30-00.00
Zondag
11.30-21:00

Volg ons op: Facebook
Zoekwoorden: Feesten, Kindvriendelijk, Huifkartochten, Dagschotels, Dineren, Lunchen
Categorieën: Restaurants

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.