Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Merlot, Sint-Niklaas

Of u nu stevige trek heeft of toch liever kiest voor koffie met een versnapering: bij Merlot kunt u terecht voor beide. Bij Merlot schenken we Vara koffie. Deze koffie staat al jaren bekend als één van de allerbeste. Niet voor niets is deze koffie van edele afkoms en kunt u rekenen op dagvers geroosterde koffiebonen die wij op een ambachtelijke wijze volgens de regels van de kunst voor u malen. In de weekenden kunt u genieten van heerlijke pannenkoeken.

Restaurant Merlo

Lunch & Diner

Heerlijk dineren bij restaurant MerlotHeerlijk uit eten en lekker lang tafelen kunt u uiteraard ook bij Merlot. Ook voor speciale feestmenu's voor bijvoorbeeld uw verjaardagsfeest, communiefeest, trouwfeest of pensioneringsfeest staan wij graag tot uw dienst. Bekijk onze menukaart. Restaurant Merlot kan groepen tot 16 personen ontvangen in een van onze zalen. Wij beschikken over 3 verschillende zalen waaronder een vergaderzaal.  Is het mooi weer? Dan is het goed vertoeven op ons gezellige en knusse terras. Wilt u liever thuis eten? Maak dan gebruik van onze traiteurdienst. U bespaart 10 procent op onze meeneemmaaltijden.

Ladiesnight

Elke eerste woensdag van de maand organiseren wij een ladiesnight, waarbij wij een speciaal menu samenstellen voor alle dames. vindt u op de dinnerkaart.

Terras restaurant Merlot

Merlot, Sint-Niklaas

Merlot

Regentiestraat 4
Sint-Niklaas

Merlot in Google

Website: www.restaurantmerlot.be

Openingstijden
Maandag gesloten
Dinsdag gesloten
Woensdag 12.00 - 14.00 18.00 - 22.00
Donderdag 12.00 - 14.00 18.00 - 22.00
Vrijdag 12.00 - 14.00 18.00 - 22.00
Zaterdag 12.00 - 23.00
Zondag 12.00 - 21.00
Zoekwoorden: Frans restaurant, Avondeten, Traiteurdienst, Lunch, 25 euro gerechten, 37 euro gerechten, 47 euro gerechten, Communiefeest, Ladiesnight, Meeneemmaaltijden
Rubrieken: Restaurants

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.