Health and Beauty Shop, Oostende

In onze webshop kunt u terecht voor verschillende producten. Zo verkopen wij sportvoeding, prote´nevoeding, thee- en afslankkoffie, afslankboosters en voedingssupplementen (phytocure). Onze doelstelling is namelijk dat jij lekker in je vel zit. Daarnaast helpen wij je om af te slanken, je sportprestaties te verbeteren en de huid te verstevigen. Bovendien zijn onze producten pijnreducerend voor bijvoorbeeld rug- of gewrichtsproblemen.

E-Fit

Je kunt bij Health and Beauty Shop terecht voor een E-Fit sessie. Tijdens deze sessie stimuleren we meer dan 90 procent van je spiervezels. Dat is ruim 60 procent meer dan bij een gewone fitnesstraining of lopen. Tijdens de E-Fit sessie trainen we ook diepliggende spieren die meestal verwaarsloosd worden.

Figuuranalyse

Heeft u interesse in een figuuranalyse, dan kunt u langskomen voor een gratis en vrijblijvende analyse. We houden eerst een intakegesprek, waarbij we een klantenfiche invullen met uw adres en medische achtergrond. Ook noteren de de doelstellingen en de dieetgeschiedenis. De figuuranalyse voeren we uit met behulp van een bio-impedantie weegschaal. Hierbij meten we uw vetpercentage, spieren, vocht en metabolische leeftijd. Op die manier kunnen wij de meest geschikte methode bepalen.

Afvallen met Lignavita

Wil je nu echt eens af van die overtollige kilo's? Dan raden wij je aan te kiezen voor het eiwitdieet Lignavita. Hiermee schud je niet alleen de overtollige kilootjes van je af, maar houd je ook je gewicht op peil.

á

Health and Beauty Shop

Elisabethlaan 336
Oostende
Maandag
09.00-13.30 , 15.30-20.30
Dinsdag
09.00-13.30 , 15.30-20.30
Woensdag
09.00-14.00
Donderdag
09.00-13.30 , 15.30-20.30
Vrijdag
09.00-14.00
Zaterdag
09.00-12.00
Zondag
Gesloten

Volg ons op: Facebook Google+
Zoekwoorden: Sportvoeding, Prote´nevoeding, Phytocure, Thee & Afslankkoffie, Afslankboosters, My-lipo, Lipocure, E-Fit
Categorieën: Afslankinstituten, Dieet, natuur- en biologische voeding

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.