Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

NV Brouwerij Clarysse & Co in Oudenaarde, veelzijdige brouwerij voor particulier, bedrijven en horeca

Bent u op zoek naar een drankencentrale voor het huren van tapinstallatie en de verhuur van feestmateriaal? Dan bent u van harte welkom bij NV Brouwerij Clarysse & Co in Oudenaarde. Ooit ontstaan als brouwerij, leveren wij nu alcoholische dranken, frisdranken, koffie, chocomelk en andere melkproducten aan zowel horeca, particulieren en bedrijven. Ook kunt u bij ons mousserende wijn kopen, maar u kunt ook terecht voor het kopen van wijngeschenken en biermanden. Dankzij onze 7 vestigingen, is er altijd wel een “Prik & Tik” handel in de buurt voor al uw dranken benodigdheden.

Brouwerij - NV Brouwerij Clarysse & Co, Oudenaarde

Het verhaal achter onze brouwerij

Brouwerij Clarysse kent een rijke traditie en werd omstreeks 1650 opgericht door de familie van de Voorde. Het familiebedrijf werd rond 1800 overgenomen door de familie Felix, die de brouwerij overdroegen aan de familie Adams. Dankzij deze overname ontstond in 1946 een samenwerking met Roger Clarysse. Het in eigen beheer gebrouwen Felix Speciaal Oudenaards bier, sleepte in 1958 zelfs de wereld ereprijs in de wacht! Inmiddels brouwen wij geen bier meer, maar ons welbekende Felix bier, hebben wij nog altijd traditiegetrouw in de verkoop.

Verhuur feestmateriaal voor elke partij

Of u nu uw verjaardag eens groots wilt vieren, of organisator bent van een groots evenement. Met onze afdeling feestmateriaal verhuur, komt de organisatie van uw feest dik in orde. Wij verzorgen voor u het complete logistieke traject, zodat u tijdig beschikt over voldoende koelkasten, tapkasten, stoelen, tafels, glaswerk en meer. Ontvangt u graag een offerte of wenst u extra informatie over de prijzen van ons feestmateriaal verhuur? Vul dan het online vragenformulier in en u ontvangt snel een offerte op maat.

Ook voor biermanden en wijngeschenken

In al onze Prik & Tik filialen vindt u een ruim assortiment biermanden en wijnen in geschenkverpakking. U kunt gebruik maken van het aanbod in de zaak, of vraag onze verkopers samen met u een mooie geschenkmand samen te stellen. Wij bieden onze klanten de volgende diensten:

  • Kopen van wijngeschenken
  • Biermanden
  • Melkproducten
  • Drankencentrale
  • Verhuur van feestmateriaal
  • Koffie
  • Huren van tapinstallatie
  • Mousserende wijn kopen
  • Brouwerij
  • Chocomelk

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt ons zowel telefonisch als per e-mailbericht bereiken. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Brouwerij - NV Brouwerij Clarysse & Co, Oudenaarde

Brouwerij - NV Brouwerij Clarysse & Co, Oudenaarde

NV Brouwerij Clarysse & Co

Bedrijvenpark Coupure 12
Oudenaarde


Website: www.claryssedranken.be

Zoekwoorden: Kopen van wijngeschenken, Biermanden, Melkproducten, Drankencentrale, Verhuur van feestmateriaal, Koffie, Huren van tapinstallatie, Mousserende wijn kopen, Brouwerij, Chocomelk
Rubrieken: Wijnen en sterke dranken, Brouwerijen, Bierhandel, Water en Frisdranken, Geschenken

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.