Salon Palma, Wilrijk

Salon Palma werkt alleen met de beste productenHelemaal tot rust komen in stijl en tevens de deur uit lopen met een prachtige coupe? Dat kan bij kapsalon Salon Palma, gevestigd in Wilrijk. Wij zorgen ervoor dat we voor elke klant genoeg tijd nemen en hem of haar een prachtig kapsel geven. Omdat wij beschikken over 25 jaar ervaring, bent u verzekerd van kwaliteit en klasse.

Naast een mooie coupe staan wij ook graag tot uw dienst voor kapseladvies. Daarbij bent u ervan verzekerd dat wij op de hoogte zijn van de laatste trends, want niet voor niets laten wij ons regelmatig bijscholen. Wij werken alleen met kwalitatief hoogwaardige haarproducten.

Kom ontspannen terwijl u een prachtig kapsel krijgt bij Salon Palma

Speciale gelegenheden

Ook voor speciale gelegenheden waar u extra mooi voor de dag wilt verschijnen, staat Salon Palmo tot uw dienst. Denk bijvoorbeeld aan mooie opsteek-kapsels voor bruiden of gepaste kapsels voor communies. Wilt u eens een ander kleurtje dan boft u bij Salon Palma, want wij zijn gespecialiseerd in kleuringen.

Ook voor een kapsel voor een speciale gelegenheid staan wij voor u klaar

Producten

Zoals al genoemd gebruiken wij alleen de allerbeste producten voor onze klanten in onze salon. Als u overtuigd bent van de producten die wij gebruiken, kunt u de verzorgende shampoo’s en sterke stylingproducten ook bij ons aanschaffen om te thuis te gebruiken.

Meer informatie of benieuwd naar onze prijzen? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Salon Palma is een kapsalon gespecialiseerd in kleuringen

Salon Palma

Heistraat 83
WilrijkWebsite:

Maandag
09:00-18:00
Dinsdag
09.00-18.00
Woensdag
09.00-18.00
Donderdag
09.00-19.00 op afspraak
Vrijdag
09.00-19.00 op afspraak
Zaterdag
08.00-16.00 op afspraak
Zondag
Gesloten

Zoekwoorden: Kleuringen, Opsteekkapsel, Watergolf, Epileren met garen, Volledig ontkleuren, Permanent voor haar, Haar verzorging, Knippen, Wassen
Categorieën: Kapper

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.