Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

A-S Metaalwerken, Sint-Truiden

Bij A-S Metaalwerken streven wij altijd naar de beste kwaliteit te bieden aan de klant. Dit doen wij door ons zo flexibel mogelijk op te stellen naar u. Wij werken altijd klantgericht, u komt bij ons altijd op de eerste plek. Wij hebben de ambitie om door te groeien tot het beste renovatiebedrijf.

Wij vormen een project aan de hand van uw ideeën. Daarna starten we direct met het werk. Wij werken alles tot in de puntjes af. Bent u niet tevreden? Laat het ons weten en wij verhelpen dit graag. 

Diensten A-S Metaalwerken:

  • Renovatie:
    Verbouwingswerken van binnen (woningen, appartementen, studentenkamers, zolder, kelder, commerciële ruimtes, kantoren), Nieuwbouw afwerkingswerken van binnen van A tot Z, Pleisterwerken(van binnen), Plaatsen en afwerken van ramen en deuren, Schilderwerken binnen en buiten, Behangen, Complete badkamers renovaties, Sanitair, Verwarming, tegelwerken, Leggen van vloeren,  Plafonds en wanden, Elektriciteitswerken, isolatiewerken en Klussendienst

  • Metaalwerken:
    Klassieke tot moderne hekwerken, Trappen, Leuningen, Constructies, Carports, Veranda's en Balustrades.

  • Overige werken:
    Kleine en grote herstellingen en Automatisering van hekwerken

Neemt u contact met ons op voor een offerte op maat of als u nog vragen heeft.

Aannemers-Verbouwingen, Metaalwerken, Metaalconstructies, Renovatiewerken, Verbouwingswerken, Klusbedrijf, Balustrades, Carport's , Veranda's en Totaalrenovatie in Sint-Truiden, Limburg.

A-S Metaalwerken, Sint-Truiden

A-S Metaalwerken

Industrielaan 3110
Sint-Truiden


Website: www.as-metaalbouw.be

Zoekwoorden: Metaalwerken, Metaalconstructies, Renovatiewerken, Verbouwingswerken, Klusbedrijf, Balustrades, Carport's , Veranda's, Totaalrenovatie
Rubrieken: Aannemers-Verbouwingen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.