Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Allworks, Tongeren

Allworks verzorgt uw tuinaanleg en klussen, binnen en buiten huis. Als u op zoek bent naar een bedrijf dat uw tuin op correcte wijze aanlegt en steeds weer kwaliteit levert, dan bent u bij Allworks aan het juiste adres.

Diensten

Voor diverse diensten in en om uw huis kunt u bij ons terecht in de regio Tongeren en Zuid-Limburg. U kunt bijvoorbeeld denken aan:

Planten en accessoires

Niet alleen voor de praktische zaken kunt u bij ons terecht: het oog wil ook wat. De selectie van tuinplanten is vaak nog niet zo simpel, je moet rekening houden met de bodemsoort, ligging van uw huis, schaduw, zonlicht, etc. Wij kunnen u helpen met de selectie van de juiste planten voor uw tuin. Met een vrijblijvend bezoekje kunnen wij uw tuin goed bekijken en een inschatting maken welke tuinplanten geschikt zijn. Wij verkopen ook bloembakken en andere plantaccessoires en in de herfst kunt u ook chrysanten bij ons aankopen.

Totaalofferte opmaken

Wij brengen u graag een bezoek om uw startende project te bekijken en een offerte op maat te maken. Materiaal en uren worden opgenomen in de offerte, zodat u een goed beeld heeft van de verwachting. Daarbij houden wij uiteraard rekening met uw budget.

Wilt u een offerte door ons op laten maken of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

 

All Works, Tongeren

All Works

Sluizerbroek 34
Tongeren

Website: www.allworks-tongeren.be

Zoekwoorden: Klinker- en tegelwerken, Plantenverkoop, Opritten en terrassen, Afsluitingen, Klusbedrijf, Tuinpaden, Chrysanten, Plaatsen van tuinhuisjes, Plaatsen van tuinschermen
Rubrieken: Tuinaanleg & -onderhoud

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.