Van Hof-Verheyen Kris, Zaffelare (Lochristi)

Van Hof-Verheyen Kris, Zaffelare (Lochristi)Uitgekeken op uw huidige woning maar liever niet verhuizen? Interieur van Hof kan uw volledige woning transformeren. Een keuken, badkamer, maatkast of een volledige woning aanpassen? Neem gerust contact op! Wij kunnen uw wensen visualiseren door middel van 3D-plannen.

Aanbod:

  • Keukens: Eten en dus de keuken speelt een belangrijke rol in ons leven. Het is daarom belangrijk dat de keuken uitnodigt tot samen koken en eten. Naast het praktische is het ook het esthetische aspect steeds belangrijker. Wij gaan graag met u in gesprek over de zaken die u belangrijk vindt.
  • Badkamers: De badkamer is juist een plek om helemaal tot rust te komen. Vaak is de ruimte beperkt dus is het belangrijk om de ruimte optimaal te benutten. Daarnaast moet de badkamer goed schoon te maken zijn en moet de belichting goed zijn. Wij staan u graag met raad en daad bij om van de keuken een pareltje te maken.
  • Kasten op maat: Een mooi afgewerkt interieur kunt u ook verkrijgen door een kast op maat. Wanneer wij voor u een kast fabriceren denken wij overal goed over na!
  • Wellness: De ultieme luxe is wellness in uw eigen huis! Wij bieden Tylo infraroodsauna's aan in verschillende modellen. We kunnen de sauna voor u inbouwen of bijvoorbeeld in de tuin plaatsen.
  • Totaalprojecten: Bel ons voor een keuken, badkamer of totaalproject. Wij maken dan alles in ons eigen atelier en zorgen voor een perfect afgewerkte woning, van gyprocwerken tot elektriciteit en sanitair.

Kom langs om in onze toonzaal de verschillende stijlen te bekijken. Van basic, tot modern, tot klassiek. Wij zijn zelf fabrikant en kunnen hierdoor volledig instaan voor de kwaliteit.

Van Hof-Verheyen Kris, Zaffelare (Lochristi)

Van Hof-Verheyen Kris

Kerkstraat 96
Zaffelare (Lochristi)Website:

Maandag
14.00-18.00 op afspraak
Dinsdag
14.00-18.00 op afspraak
Woensdag
Gesloten
Donderdag
14.00-18.00 op afspraak
Vrijdag
14.00-18.00 op afspraak
Zaterdag
14.00-18.00 op afspraak
Zondag
Gesloten

Zoekwoorden: Keukens, Kasten op maat, Wellness, Muurkasten, Schrijnwerker, Klassieke keukens
Categorieën: Badkamers, Kasten, Interieuren, Maatkasten, Keukens op Maat

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.