Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Algemene elektriciteitswerken door Geudens Elektro in Deurne Antwerpen

Bent u op zoek naar een goede elektricien in de regio Antwerpen? Dan bent u bij Geudens Elektro in Deurne aan het juiste adres. Voor alle algemene elektriciteitswerken uw elektricien. Onder andere de elektricien installatie van laadpalen die u garantie biedt op laadpalen installeren en de elektricien voor elektrische installaties, parlofonie, videofonie, het plaatsen van verlichting, voor renovatie en keuringsverslagen compensatie. Bij elke renovatie of nieuwbouw is het belangrijk dat u kunt rekenen op een deskundige elektricien. In Deurne en omgeving staat Geudens Elektro al twintig jaar voor u klaar en deze ervaring en hun kennis zetten zij graag voor u in. 

Uitvoering van alle werken volgens de normen van AREI

Geudens Elektro is met name gespecialiseerd in algemene elektriciteitswerken, verlichting en parlofonie. Zaakvoerder Thierry Geudens heeft een prachtige onderneming opgebouwd, waar u ook terecht kunt voor de installatie van laadpalen en het voorzien van de bekabeling voor zonnepanelen. De klanten zijn voornamelijk particulier, maar ook bedrijven nodigen wij uit contact op te nemen met Geudens Elektro. Het team werkt snel, correct en volgens alle normen. Zij weten waar zij mee bezig zijn en kunnen eventuele inbreuken aanpassen. Daarbij worden de normen en de wetgeving van AREI gevolgd. Geudens Elektro werkt daarnaast samen met groothandel Rexel en zorgt zo voor eersterangs elektriciteitsinstallaties.

Algemene elektriciteitswerken in Deurne en omgeving

Geudens Elektro is in de eerste plaats gespecialiseerd in alle mogelijke elektriciteitswerken in Deurne en omgeving. Dit kan zowel aangepakt worden bij nieuwbouw- als bij renovatiewerken, inclusief het opmaken van elektrische schema's. Er zijn allerhande klussen die zij tot een goed einde brengen, zoals het doortrekken van kabels en het aanmaken en plaatsen van stopcontacten. U kunt op beide oren slapen dat zij alles perfect klaar zullen maken voor de keuring van uw installatie. Achteraf kan Geudens Elektro er zelfs voor zorgen dat alles gekeurd wordt door een externe firma. Er wordt alleen gewerkt met kwaliteitsmaterialen van Niko en Schneider Electric. Enkel het beste is goed genoeg voor de klanten van deze vakexperts.

Alle elektro diensten op een rij voor Antwerpen

Van algemene elektriciteitswerken zoals verlichting en parlofonie tot laadpalen en zonnepanelen, bij Geudens Elektro is het team van alle markten thuis. Heeft u specifieke vragen over de elektrische installaties, de werkwijze of het aanpakken van een totaalrenovatie van A tot Z? Dan nodigen u uit contact op te nemen met deze elektro specialisten. Neem ook zeker contact op als u een project heeft in of behoefte heeft aan:

 • Laadpalen voor Elektrische wagens
 • Kabel trekken door loze leiding
 • Laadpaal installeren bedrijf
 • Noodverlichting led plafond
 • Domotica systeem
 • Draadloze videofoon
 • Parlofoon met deuropener
 • Plaatsen van laadpalen wagen
 • Renovatie
 • Keuringsverslag elektriciteit
 • Bekabeling zonnepanelen

Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Algemene elektriciteitswerken - Geudens Elektro, Deurne (Antwerpen)

Algemene elektriciteitswerken - Geudens Elektro, Deurne (Antwerpen)

Geudens Elektro

Zwarte Arendlaan 10 bus 2
Deurne (Antwerpen)

Geudens Elektro in Google

Website: www.geudens-elektro.be

Openingstijden
Maandag op afspraak
Dinsdag op afspraak
Woensdag op afspraak
Donderdag op afspraak
Vrijdag op afspraak
Zaterdag op afspraak
Zondag op afspraak
Zoekwoorden: Kabel trekken door loze leiding, Laadpaal installeren bedrijf, Noodverlichting led plafond, Domotica systeem, Videofoon met deuropener, Draadloze videofoon, Plaatsen van laadpalen wagen, Renovatie, Keuringsverslagen compensatie, Bekabeling zonnepanelen
Rubrieken: Domotica, Elektriciens - Installateurs, Zonnepanelen, Electriciteitwerken, Laadpalen voor Elektrische wagens

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.