Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

A Perfect Sale, Diest

Bent u op zoek naar originele kledij, accesoires en decoratie in diverse genre 's zoals gothic, alternatief en rock? Dan bent u bij A Perfect Place uit Diest aan het juiste adres! Kelly's perfect sale is een jonge shop die origineel uit de hoek wil komen. wij hebben een ruime variatie aan kledij, accesoires en decoratie zowel voor dames, heren als kids.  dit alles in diverse genres zoals rock , metal, etnic, fantasy,punk,  rockabilly, alternatief, gothic en nog heel veel meer!

De place to be voor het stoerdere publiek. Wij werken met merken zoals hyraw, jack daniels, sullen, yakuza, nemesis, etnox, billy eight, vixxsen, zippo, en nog heel veel meer. Ook de bikers kunnen hier hun hart ophalen. Wij zijn ook gespecialiseerd in gilets en borduurwerken.

Onze winkel heeft het allemaal van skulls, Betty boop, Disney, taxidermie, piercings en nog heel veel meer. Het is gewoon teveel om op te noemen allemaal. Dus komen kijken is de boodschap ! Kom allemaal gerust eens langs in onze winkel te Botermarkt 6 in Diest.

Wij zijn geopend van dinsdag t/m zondag van 10:00 uur tot 18:00 uur. Op vrijdag zijn wij geopend tot 21:00 uur. Ook zijn wij iedere zondag geopend!

Heeft u nog vragen of wenst u aanvullende informatie? Neem dan gerust vandaag nog contact met ons op!

Sullen, Alternatief, Bandmerchandise, Etnic, Rock , Metal, Patches, Borduurwerk, Biker, Gothic, Diest, Antwerpen.

 

A Perfect Sale

Botermarkt 6
Diest

A Perfect Sale in Google

Website: www.aperfectsale.com

Openingstijden
Maandag gesloten
Dinsdag 10.00 - 18.00
Woensdag 10.00 - 18.00
Donderdag 10.00 - 18.00
Vrijdag 10.00 - 21.00
Zaterdag 10.00 - 18.00
Zondag 10.00 - 18.00
Zoekwoorden: Skulls, Billy eight, Rockabilly, Fairies, Zippo, Alchemy, Spyral, Jack Daniels, Etnox, Yakuza
Rubrieken: Piercing, Juwelen, Accessoires, Kleding

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.