Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Installatie van zonnepanelen door Watts-Tech in Tessenderlo Limburg

Bent u op zoek naar een professionele erkende installateur? Dan bent u bij Watts-Tech in Tessenderlo aan het juiste adres. Dit team vakspecialisten staat klaar om voor u aan de slag te gaan met de installatie van zonnepanelen, installatie van laadpalen en als erkend airconditioning installateur. Van thuisbatterijen tot alle werkzaamheden als domotica installateur, u vindt het bij Watts-Tech. Van warmtepompen tot EV-laders plaatsen, laadpalen plaatsen en installatie en onderhoud van airco aan toe. 

Installatie van zonnepanelen Tessenderlo, Limburg

Installatie van zonnepanelen in Tessenderlo

Voor nieuwbouw en renovatie voorziet Watts-Tech een totaalpakket van standaard elektrische installaties tot full-domotica met een specialisatie in de installatie van zonnepanelen op maat. Uitgaande van de energiebehoeften in uw woning, de ligging van uw woning en het type dak op uw woning wordt door de experts van Watts-Tech met u een plan opgesteld voor de installatie van de zonnepanelen. Dit zeer ervaren team kan op ieder soort dak zonnepanelen installeren. Neem contact op voor meer informatie, advies of het plannen van een kennismakingsgesprek waarbij een van de installateurs bij u langskomt om uw project met u door te nemen. 

EV-laders perfect op maat van de klant afgestemd

Bij Watts-Tech zijn er diverse opties voor uw hybride/elektrische wagen of wagenpark. De mogelijkheden worden altijd van A tot Z met u doorgenomen, zodat u een lader op maat ontvangt. Alles op het gebied van EV-laders is perfect afgestemd op uw wensen en behoeften. Watts-Tech werkt samen met Etrel en zo kunnen zij een ieders vraag tegemoet komen. Altijd een EV-lader op maat, van privé tot publieke EV-laders. Zo hebben zij bijvoorbeeld door de toenemende vraag vanuit de Horeca en bedrijven ook oplaadmogelijkheden voor fietsen gecreeërd. Wenst u een laadpaal voor uw privé of bedrijfsomgeving? Neem dan vandaag nog contact op met Watts-Tech in Tessenderlo.

Alle diensten en services op een rij in Limburg

Watts-Tech is uw allround professionele installateur, gespecialiseerd in groene energieoplossingen. Wij nodigen u van harte uit contact op te nemen met deze vakexperts als u een project heeft in of behoefte heeft aan:

Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Thuisbatterijen Tessenderlo, Limburg

Installatie van zonnepanelen - Watts-Tech, Tessenderlo

Watts-Tech

Tolveld 14
Tessenderlo

Watts-Tech in Google

Website: www.watts-tech.com

Openingstijden
Maandag op afspraak
Dinsdag op afspraak
Woensdag op afspraak
Donderdag op afspraak
Vrijdag op afspraak
Zaterdag op afspraak
Zondag gesloten
Zoekwoorden: Installatie van zonnepanelen, Installatie van laadpalen, Airconditioning installateur, Thuisbatterijen, Domotica installateur, Warmtepompen, EV-laders plaatsen, Laadpalen plaatsen, Installatie en onderhoud van airco
Rubrieken: Airconditioning, Electriciën, Elektriciens - Installateurs, Zonnepanelen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.