Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Centrum Yalu, Astene

Al enkele jaren is de zaakvoerster bezig met mensen te begeleiden naar hun ware zelf. Ik geloof dat iedereen onvergelijkbaar uniek is en dat er voor alles een oplossing is, aldus de zaakvoerster. Door de jaren heen heeft ze dan ook een eigen methode ontwikkeld waarmee ze ook schitterende resultaten heeft geboekt. Zonder jouw inzet en geloof in verandering is er GEEN ENKELE methode die jou kan helpen, want alle antwoorden zitten in jezelf. Heeft u last van angsten? Bent u eventjes de weg kwijt? Geen vertrouwen meer in uw zelf of anderen? Ziet u tijdelijk maar weinig licht? Of heeft u gewone levensvragen en bent u op zoek naar een andere visie? Dan kunt u bij Centrum Yalu terecht. Aarzel niet en maak gerust een kennismakingsgesprek? Mail dan uw gegevens door naar info@yalu.be en Centurm Yalu neemt binnen de 24 uur contact met u op!

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor 3 onderstaande  mogelijkheden. U verstuurt een mailtje naar info@yalu.be indien u nog vragen heeft of u boekt de sessie online en na ontvangst van de betaling  plannen we een afspraak in. U kunt gewoon betalen per overschrijving of paypal.

Ik hoop u spoedig mogelijk te spreken om u van uw problemen af te helpen!

Logo Centrum Yalu uit Astene

Centrum Yalu

Nazaretse steenweg 89
Astene

Centrum Yalu in Google

Website: www.yalu.be

Openingstijden
Maandag 14.00 - 19.00
Dinsdag 14.00 - 19.00
Woensdag 14.00 - 19.00
Donderdag 14.00 - 19.00
Vrijdag 14.00 - 19.00
Zaterdag 14.00 - 19.00
Zondag gesloten
Zoekwoorden: Stresscoach, Individuele coach, Hypnose, Regressie, Workshop, Zen
Rubrieken: Therapeuten, Massage, Hotel, Bed & Breakfast, Coaching

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.