Centrum Yalu, Astene

Al enkele jaren is de zaakvoerster bezig met mensen te begeleiden naar hun ware zelf. Ik geloof dat iedereen onvergelijkbaar uniek is en dat er voor alles een oplossing is, aldus de zaakvoerster. Door de jaren heen heeft ze dan ook een eigen methode ontwikkeld waarmee ze ook schitterende resultaten heeft geboekt. Zonder jouw inzet en geloof in verandering is er GEEN ENKELE methode die jou kan helpen, want alle antwoorden zitten in jezelf. Heeft u last van angsten? Bent u eventjes de weg kwijt? Geen vertrouwen meer in uw zelf of anderen? Ziet u tijdelijk maar weinig licht? Of heeft u gewone levensvragen en bent u op zoek naar een andere visie? Dan kunt u bij Centrum Yalu terecht. Aarzel niet en maak gerust een kennismakingsgesprek? Mail dan uw gegevens door naar info@yalu.be en Centurm Yalu neemt binnen de 24 uur contact met u op!

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor 3 onderstaande  mogelijkheden. U verstuurt een mailtje naar info@yalu.be indien u nog vragen heeft of u boekt de sessie online en na ontvangst van de betaling  plannen we een afspraak in. U kunt gewoon betalen per overschrijving of paypal.

Ik hoop u spoedig mogelijk te spreken om u van uw problemen af te helpen!

Centrum Yalu

Nazaretse steenweg 89
9800 Astene


Mob: 0474584752

Website:
Email: info@yalu.be

Maandag
14.00-19.00
Dinsdag
14.00-19.00
Woensdag
14.00-19.00
Donderdag
14.00-19.00
Vrijdag
14.00-19.00
Zaterdag
14.00-19.00
Zondag
Gesloten

Zoekwoorden: Stresscoach, Individuele coach, Hypnose, Regressie, Workshop, Zen
Categorieën: Therapeuten, Massage, Hotel, Bed & Breakfast, Coaching

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.