Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Fiduline BV in Liedekerke, vakkundig en professioneel bedrijf voor hulp bij boekhouding

Hulp bij boekhouding nodig en dus op zoek naar een vakkundig en professioneel bedrijf voor al uw boekhoudingen, fiscale vragen, BTW-aangiftes en meer? Dan bent u bij Fiduline BV uit Liedekerke aan het juiste adres! Een van de goedkope en kwalitatieve boekhoudkantoren in Liedekerke. Voor al uw boekhoudkundige of fiscale vragen staan wij steeds weer voor u klaar. Onze activiteiten bestaan onder andere uit bedrijfsrevisor, boekhoudkundige organisatie en raadgeving daaromtrent, boekhoudkundige audits, BTW-aangiften en listing, opstellen van jaarrekeningen en financiële analyses, maandelijkste rapporteringen, bijstand bij de oprichting en vereffening van vennootschappen en personenbelasting. Gaat u op kort termijn voor u zelf aan de slag als zelfstandige? Wilt u weten welke stappen u moet ondernemen? Wij staan u graag te woord met deskundig advies.

Boekhoudkantoor Fiduline BV in Liedekerke

De zaakvoerder van de vennootschap zijn Yves en Guy Janssens. Yves is ook actief als bedrijfsrevisor en heeft jarenlange ervaring in externe en interne controle. Wij zijn een jong, dynamisch team, met ruime ervaring in diverse sectoren. Onze vennootschap heeft een aantal jaar geleden een ander boekhoudkantoor, dat reeds meer dan 20 jaar actief was, overgenomen.

Hulp bij boekhouding in de regio Vlaams-Brabant

Wij zijn een vakkundig boekhoudkantoor en bieden hulp bij uw boekhouding. Voor al uw boekhoudkundige of fiscale vragen staan wij steeds weer voor u klaar. Onze dienstverlening bestaat dan ook uit: 

 • Boekhouding
 • Boekhoudkundige organisatie en raadgeving daaromtrent
 • Boekhoudkundige audits
 • BTW-aangiften en –listings
 • Opstellen jaarrekeningen en financiële analyses
 • Maandelijkse rapporteringen
 • Belastingsadvies, bijstand en vertegenwoordiging
 • Opstellen fiscale bijlagen, optimalisatie en invullen van Vennootschapsaangifte inwoners en niet-inwoners
 • Bijstand bij de oprichting en vereffening van vennootschappen
 • Personenbelasting
 • Vennootschapsbelasting
 • Fiscaliteit

Boekhoudkundige en fiscale hulp voor iedereen

Boekhoudkantoor Fiduline BV biedt boekhoudkundige en fiscale hulp aan vrijwel alle sectoren. Onze klanten bevinden zich in verschillende sectoren zoals de industriële sector, bouw sector, financiële sector, diensten sector en medische sector. Op kantoor maken wij gebruik van Expert M/Plus en Alpha Management. Ook hebben wij ervaring met SAP, Popsy, Cubic, Ciel, Bob 50, Dbact, Dave.

Heeft u nog vragen, wenst u aanvullende informatie of wilt u een afspraak in plannen? Neem dan gerust vandaag nog contact met ons op, wij staan u graag te woord! Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Hulp bij boekhouding - Fiduline BV, Liedekerke

Hulp bij boekhouding - Fiduline BV, Liedekerke

Fiduline BV

Pamelsestraat 2 Bus 1
Liedekerke

Website: www.fiduline.be

Zoekwoorden: Hulp bij boekhouding, Boekhoudkundige audits, Goedkope en kwalitatieve boekhoudkantoren, BTW-aangiften en listing, Opstellen van jaarrekeningen en financiële analyses, Maandelijkse rapporteringen, Bijstand bij de oprichting en vereffening van vennootschappen, Boekhoudkundige organisatie en raadgeving daaromtrent, Bedrijfsrevisor, Personenbelasting
Rubrieken: Accountantskantoren, Boekhoudkantoren, Boekhouder

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.