Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Passie voor tuinen bij Jasmijn Tuin in Hooglede van ontwerp tot aanleg met ambitieuze groene vingers

Grootse plannen met uw tuin of bent u op zoek naar een hovenier die uw stukje natuur kan opknappen? Hiervoor bent u aan het juiste adres bij Jasmijn Tuin, veelzijdig tuinbedrijf in Hooglede. Het aanleggen en onderhouden van tuinen is wat zij het liefst doen, en dat merkt u aan de gedreven aanpak. Zowel particulieren als bedrijven kunnen terecht voor alle tuinwerken, kleine afbraakwerken en opruimwerken, aanleggen van gras en kunstgras, beplantingswerken. Als het met uw tuin te maken heeft, voert het team van Jasmijn Tuin het graag voor u uit.

42.jpg - Jasmijn Tuin, Hooglede

Groene vingers

Jasmijn Tuin is een jonge onderneming onder leiding van zaakvoerster Adrianna Kapsa, zelf tuinarchitecte van opleiding en gepassioneerd door alles wat met tuinen te maken heeft. Zij staat met het team voor u klaar om elke tuin volledig op maat te maken naar uw wensen en ideeën. Als tuinarchitect gespecialiseerd in het uittekenen van tuinplannen en vertaling naar de realisatie van mooie tuinoplossingen waar u zich 100% in kunt vinden. Uw wensen en ideeën worden omgetoverd in een prachtig resultaat. Neem op Facebook een kijkje naar de opdrachten en realisaties.

Groene aanleg van A tot Z

Heeft u onlangs een nieuwbouwwoning gekocht en wenst u de tuin professioneel en duurzaam aan te leggen? Of heeft u een aangelegde tuin, maar wilt u deze graag renoveren? Jasmijn Tuin helpt u graag met een doordacht tuinplan op maat. U kunt rekenen op een aanpak van A tot Z. De aanleg van gras of kunstgras, de beplantingen, (zwem)vijvers, noem maar op. Door de kennis en kunde in het team zijn alle tuinplannen uit te voeren, en nemen zij u stapsgewijs mee in de ontwikkeling van uw tuin. Het uiteindelijke resultaat is uw droomtuin in werkelijkheid. 

Groen onderhoud & verzorging

Om het hele jaar door te genieten van een mooie, groene omgeving rond uw woning of pand is regelmatig tuinonderhoud onmisbaar. Jasmijn Tuin voert dit graag voor u uit. Tuinonderhoud is een arbeidsintensieve en tijdrovende klus, van het gazon maaien, onkruid verwijderen, hagen scheren tot die verwilderde tuin opruimen. Verzorging van planten en bloemen, het snoeien van kleine bomen en fruitbomen, voor al deze diensten en meer staat het team voor u klaar. Wij adviseren u een onderhoudscontract op maat aan te gaan met deze groene expert om al uw wensen en behoeften met regelmatig te laten uitvoeren. 

Neem gerust contact op voor meer informatie, een vrijblijvend bezoek of een gratis prijsofferte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier. 

44.jpg - Jasmijn Tuin, Hooglede

Jasmijn Tuin, Hooglede

Jasmijn Tuin

Bruggesteenweg 122
Hooglede

Jasmijn Tuin in Google

Website: www.jasmijntuin.be

Zoekwoorden: Hoveniersbedrijf, Tuinwerken, Opruimwerken in de tuin, Kleine afbraakwerken, Aanleg van gras, Aanleg van kunstgras, Beplantingswerken
Rubrieken: Tuin- en Landschapsarchitectuur, Tuinaanleg & -onderhoud

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.