Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Hondentrimsalon LuckyKyra in Malle

LuckyKyra is uw hondentrimsalon in de omgeving van Malle! Wilt u ook dat uw kameraad er tip top bij loopt? Laat uw hond dan knippen bij de hondenkapsalon LuckyKyra. De professionele hondentrimmer maakt er altijd weer iets moois van. Door middel van knippen en plukken zal uw beestje er snel weer verzorgd uitzien. Uw hond zal blij worden van de heerlijke hondenvachtverzorging bij de hondentrimster. Nagels knippen, bijpunten, plukken en honden trimmen: dat kunt u verwachten bij LuckyKyra de hondenkapper. Kom gezellig langs in de salon in Malle of plan een afspraak in. Wilt u dat uw hond er piekfijn uitziet voor een dieren fotoshoot? Dan kunt u rekenen op LuckyKyra voor het perfect verzorgen van uw hond. Het maakt niet uit om wat voor soort hond het gaat, en ook niet wat de grootte van uw hond is, alle honden zijn welkom!

image4 (2).jpeg - Hondentrimsalon LuckyKyra, Malle

Hondenvachtverzorging

De vacht van uw hond kan aardig vervuild raken. Daarom is het wel zo fijn als uw hond lekker gewassen wordt alvorens aan de knipbeurt te beginnen. Een zachte massage tijdens het wassen zorgt ervoor dat al het sop zich goed verdeeld over gehele vacht. Uiteraard werkt LuckyKyra enkel met hoogwaardige producten die zowel goed voor honden zijn als goed voor het milieu. Na het wassen en drogen wordt uw hond geknipt, geplukt of getrimd. Wilt u graag wat meer informatie over hoe LuckyKyra te werk gaat? Neem gerust contact op met de ervaren hondentrimster.

Hondenkapsalon

De prachtige hondenkapsalon in Malle heeft alle apparatuur in huis die nodig is om uw hond zijn of haar welverdiende knipbeurt te geven. Van wastafels, föhns, tot trimmers, het is allemaal aanwezig. Uw hond krijgt de aandacht die het verdient. Ongeacht de grootte van de hond, de hondentrimster van LuckyKyra weet altijd raad. Bij lange behandelingen wordt u na afloop opgebeld dat uw hond klaar is om opgehaald te worden. Uiteraard beschikken alle medewerkers bij LuckyKyra over de benodigde diploma’s voor het knippen en verzorgen van honden. U laat uw hond met een gerust hart achter bij de hondenspecialisten van LuckyKyra.

Voor alle honden toegankelijk

Ongeacht de grootte of het ras van uw hond, u kunt terecht voor een prefecte knip- en trimbeurt bij LuckyKyra. Neem bijblijvend contact op voor onder andere:

  • Hondentrimsalon
  • Hondentrimster
  • Honden trimmen
  • Hondenvachtverzorging
  • Honden wassen
  • Dieren fotoshoot
  • Hondenkapper
  • Hondenkapsalon

 

Neem gerust contact op voor meer informatie of om gelijk een afspraak in te plannen. Ook kunt u ons via het contactformulier een bericht sturen.

 

image0.jpeg - Hondentrimsalon LuckyKyra, Malle

Zoekwoorden: Hondentrimsalon, Hondentrimster, Honden trimmen, Hondenvachtverzorging, Dieren fotoshoot, Hondenkapper, Hondenkapsalon, Hondentrimmer
Rubrieken: Trimsalon

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.