Hondenhotel Sprinkel in Genk is een betrouwbaar hondenpension en hondenschool

Bent u op zoek naar een hondenhotel waar uw hond veilig en goed verzorgd wordt? Dan bent u bij Hondenhotel Sprinkel in Genk aan het juiste adres. Sprinkel heeft 8 opvangplaatsen, verzorgde binnenverblijven, ruime buitenverblijven en fraaie speelweides. Zo krijgen alle honden hun aandacht en opvang. Sprinkel staat ervoor dat elke hond, met zijn eigenheid, de beste zorg krijgt in afwezigheid van zijn baasjes. Duidelijke communicatie met de eigenaar van het geliefde huisdier is daarbij van groot belang. Goede afspraken maken gelukkige honden en baasjes kunnen vertrekken met een gerust gemoed.

Opgericht door gepassioneerd hondenliefhebster

Hondenhotel Sprinkel is opgericht door hondenliefhebber Heidi Daniels. Zelf zegt ze daarover: “Zolang ik mij kan herinneren maken honden deel uit van mijn leven. Hondenhotel Sprinkel staat ervoor dat elke hond met zijn eigenheid de beste verzorging krijgt. Hiervoor is ook duidelijke communicatie met het baasje belangrijk. Op die manier gaan de honden gerust naar de opvang en zijn de baasjes ook gelukkig. In 2009 heb ik bij Zodiac de opleiding gedragsdeskundige met succes afgerond. Mijn diploma van dierenpensionhouder heb ik in 2017 behaald en daarvoor ontving ik de officiële erkenning van de Vlaamse overheid.”

Hondenhotel Sprinkel, Genk

Kleinschalig hondenhotel met individuele aandacht

Door het aantal honden tot een achttal te beperken is het nooit te druk voor de gasthonden en voor de hondenhotelhouder. Alle dieren krijgen zo voldoende individuele aandacht. Zij verblijven in veilige, hygiënische, verzorgde, verwarmde binnenkennels. Zelfs als het buiten te warm is, kunnen de gasthonden in de binnenkennels genieten van een verkoelende airco-installatie. Gasthonden, die het gewoon zijn om buiten te slapen, krijgen een ruim buitenverblijf. Uiteraard hebben ze de mogelijkheid om de gasthonden te laten genieten van de buitenlucht in speelweides, die kunnen worden afgesloten van elkaar.

Hondenschool goed voor ontwikkeling huisdier

Waarom zou u met uw hond naar een hondenschool gaan? Omdat het leerzaam en vooral ook leuk is. Een beginners- of puppycursus vormen een goede basis voor een fijne relatie met uw hond. Hondenscholen organiseren ook workshops en lezingen en informatie. Iedereen is bij Sprinkel is van harte welkom maar u dient wel voor uw komst een afspraak te maken. Zo kunnen de medewerkers daar voldoende rekening mee houden. Dit professionele hondenhotel ziet u en uw geliefde huisdier graag verschijnen. De honden zijn bij Hondenhotel Sprinkel echt te gast. U treft na uw vakantie of zakenreis een uitgerust dier aan, dat u vrolijk en enthousiast tegemoet komt.

Contacteer Hondenhotel Sprinkel aan de Melbergstraat 18 in Genk voor een afspraak of kom langs om de sfeer te proeven.

Hondenhotel Sprinkel, Genk

Hondenhotel Sprinkel

Melbergstraat 18
GenkWebsite:

Maandag
09.00-10.30 , 17.30-19.30 op afspraak
Dinsdag
09.00-10.30 , 17.30-19.30 op afspraak
Woensdag
09.00-10.30 , 17.30-19.30 op afspraak
Donderdag
09.00-10.30 , 17.30-19.30 op afspraak
Vrijdag
09.00-10.30 , 17.30-19.30 op afspraak
Zaterdag
09.00-10.30 , 17.30-19.30 op afspraak
Zondag
Gesloten

Volg ons op: Facebook
Zoekwoorden: Hondenhotel, Hondenopvang, Hondenverzorging, Hondenverblijf, Natuurvoeding honden, Natuurlijke verzorgingsproducten honden, EssentiŽle olien honden
Categorieën: Hondenscholen, Hondenpensions

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.