Hondenmanieren, Middelkerke

Zoekt u een ervaren hondentrainer? Dan bent u bij Hondenmanieren in Middelkerke aan het juiste adres! Voor een aangenaam samenleven met uw hond zijn een aantal factoren belangrijk en bepalend. Bij ons staan u en uw hond centraal en werken wij uitsluitend positief. Werk aan grote en/of kleine problemen met succes. Contacteer Hondenmanieren in Middelkerke en ontdek of uw hond ook in aanmerking komt!

Werkzaamheden Hondenmanieren

  • Uw hond is agressief naar andere honden, uw gezen en/of vreemden

  • Uw hond vernielt materiaal en blaft de hele tijd wanneer u van huis bent

  • Uw hond is bang voor vreemden bezoek ontvangen is amper mogelijk

  • Uw hond is erg nerveus en/of hyperactief

  • Uw hond is onhandelbaar, wandelen is niet meer aangenaam

  • Of een combinatie van al het bovenstaande en iets anders?

Vrees niet er is nog hoop voor u en uw trouwe viervoeter! Wij specialiseren ons in gedragsproblemen en het vinden van oplossingen voor u, uw gezin en natuurlijk uw hond. Wij werken uitstluitend en alleen positief waarbij de relatie tussen eigenaar-hond centraal staat. Zo leert u uw hond nog beter kennen en leert u zeer bruikbare tips & tricks. Vanaf de eerste afspraak streven wij naar directe verbeteringen. Ook voor de opvoeding van uw pup kunt u bij ons terecht want een pup correct opvoeden is zeker niet makkelijk. Het kan hierbij om de volgende diensten gaan:

  • Uw pup blijft in uw handen bijten, meubilair of schoenen

  • Uw pup is bang voor andere honden, voor u of voor vreemden

  • Uw pup is nog steeds niet zindelijk

Wat het probleem ook betreft wij bieden u de oplossing! Kijk voor al onze diensten eens rustig rond op onze website. Heeft u toch nog vragen, wenst u informatie of wilt u een afspraak maken? Wacht niet langer en neem direct contact met ons op. Hondenmanieren wenst u van harte welkom!

Hondenmanieren in Middelkerke

 

Hondenmanieren

Middelkerke


Website:

Maandag
9.00-20.00
Dinsdag
9.00-20.00
Woensdag
9.00-20.00
Donderdag
9.00-20.00
Vrijdag
9.00-20.00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Volg ons op: Facebook
Zoekwoorden: Hondengedragstherapie, Honden priveles, Voedingsexpert hond, Hondenvoedingsexpert, Puppyles, Honden trainen, Opvoeding pup, Puppytraining, Voedingsadvies voor honden, Positieve hondentraining
Categorieën: Hondenscholen, Hondentraining

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.