Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

D & D Dakwerken in Beveren voor al uw dakwerken

Bent u op zoek naar een vakkundig en betrouwbaar bedrijf voor al uw dakwerken? Dan kunt u terecht bij D & D Dakwerken uit Beveren. Zij zijn de specialist op het gebied van alle soorten dakwerken. U kunt rekenen op een breed dienstenpakket: zij gaan aan de slag met platte daken, hellende daken en gevelrenovaties. D & D Dakwerken is een echt familiebedrijf: de zaakvoerders zijn altijd aanwezig en steken graag de handen uit de mouwen. Kwaliteit en vertrouwen staan hoog in het vaandel.  Met hun vakmanschap leveren zij al meer dan 20 jaar de beste en duurzaamste daken af. Van algemene dakwerken tot lichtcreaties: reken op D&D Dakwerken.

D & D Dakwerken, Beveren

Diensten D & D Dakwerken:

 • Hellende daken:
  Tegenwoordig kunt u met de hedendaagse techniek vaker kiezen voor een hellend dak. Deze hoeft vandaag de dag minder afhankelijk te zijn van de dakhelling om waterdicht te zijn.  

 • Platte daken:
  Voor het correct plaatsen van een plat dak is vakmanschap vereist. Door de nauwkeurige plaatsing van D&D Dakwerken en het juiste onderhoud kan een plat dak nog jaren mee. 

 • Gevel Renovaties:
  Het karakter van uw woning wordt bepaald aan de hand van de buitengevel. D&D  biedt een enorme waaier aan mogelijkheden. Ieder met verschillende eigenschappen en toepassingen. 

 • Lichtcreaties:
  U kunt terecht voor Velux, koepels en lichtstraten. Een lichtstraat is een frame met meerdere ramen erin gemonteerd. 

Ervaring en kwaliteit

Schakel D&D Dakwerken in en u kunt rekenen op vakkundig personeel met al 20 jaar ervaring op de teller. Vanaf de eerste kennismaking tot aan de oplevering staan zij garant voor vakmanschap met een klantvriendelijke aanpak. U wordt voorzien van een mooi en strak dak, met zoals de zaakvoerders zelf zeggen "kwaliteit tot in de nok". De vakmannen maken enkel gebruik van kwalitatieve producten en de beste materialen. Zelfwerkende zaakvoerders vader Luc en zoon Christophe zijn aanwezig bij alle werken waardoor u kunt rekenen op kwaliteit en vertrouwen.

Bent u benieuwd wat D&D Dakwerken voor u kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact op. Zij voorzien u graag van een vrijblijvende offerte.

D & D Dakwerken, Beveren

Logo D & D Dakwerken uit Beveren

D & D Dakwerken

Vlierstraat 6
Beveren


Website: www.dd-dakwerken.be

Zoekwoorden: Dakwerken, Algemene dakwerken, Platte daken, Hellende daken, Dakrenovaties, Gevelrenovaties, Lichtcreaties
Rubrieken: Dakwerken

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.