Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

De Wikkelaar, Diksmuide

Heeft u ook zo een zin gekregen om weer eens heerlijk te tafelen met u geliefde, vrienden en/of familie? Dan bent u bij restaurant De Wikkelaar in Diksmuide aan het juiste adres! Al sinds 2002 maken wij verschillende heerlijke gerechten uit de klassieke keuken voor u klaar. Steeds weer vers bereid met passie en liefde voor eten en dat proeft u terug in de gerechten. Wij hopen u snel te mogen ontvangen in De Wikkelaar in Diksmuide.

Brasserie en restaurant: Al vanaf tien uur ‘s ochtends bent u van harte welkom en kunt u bij ons terecht voor een heerlijke kop koffie of een fris pintje. Verder is onze keuken doorlopend open vanaf de middag. In de middag kunt u genieten van de uitgebreide kaart. Wenst u dan al te kiezen voor 1 van onze menu 's of dagschotels? Dan is dat uiteraard geen enkel probleem bij De Wikkelaar. In de namiddag wordt de zaak omgetoverd tot een tearoom. Kom langs en geniet van onze verse pannenkoeken, roomijs en wafels. En tot slot in de avond kunt u genieten van het diner à la carte bij De Wikkelaar in Diksmuide. Kijk ook eens op uw gemak rond op onze website!

De kaart: Bij ons vindt een ieder wel wat lekkers op onze uitgebreide kaart. Hier kunt onder andere genieten van:

 • Kaas/Garnaalkroketten
 • Salades
 • Soepen
 • Carpaccio
 • Scampi's
 • Paling
 • Mosselen
 • Vispannetje
 • Verschillende vleesgerechten
 • Verschillende visgerechten
 • En nog veel meer

Kijk voor al onze menu's en dagschotels op onze website!

Heeft u nog vragen, wenst u aanvullende informatie en/of wilt u reserveren? Neem dan gerust contact met ons op!

Restaurants, Tea-rooms, Brasserie, Rouwmaaltijden, Visgerechten, Kindermenu, Wildgerechten, Pannekoeken, Wafels, Dagschotels , Verschillende heerlijke gerechten uit de klassieke keuken, A la carte menu en Op restaurant gaan in Diksmuide, West-Vlaanderen.

Groepen toegelaten, fietsparking met elektrische oplaadpunten, ruime parking voor auto , honden toegelaten, kindvriendelijk restaurant, Menukaart voor kinderen.

Afhaalgerechten in de foodbox 24 op 24, 7 op 7. Terras en springkasteel

Logo De Wikkelaar uit Diksmuide

De Wikkelaar

Wijnendaelestraat 215
Diksmuide

De Wikkelaar in GoogleWebsite: www.dewikkelaar.be

Openingstijden
Maandag gesloten
Dinsdag gesloten
Woensdag gesloten
Donderdag 10.00 - 1.00
Vrijdag 10.00 - 1.00
Zaterdag 10.00 - 1.00
Zondag 10.00 - 1.00
Zoekwoorden: Heerlijk tafelen, Verse pannenkoeken, Wafels, Menu & dagschotels, Uitgebreide keuze aan heerlijke gerechten uit de klassieke keuken, Tafelen à la carte, Afhaal gerechten in de foodbox, Roomijs, Koffie drinken, Uitgebreide kaart
Rubrieken: Restaurants, Tea-rooms, Brasserie

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.