Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Happy's resort, Alken

U gaat op vakantie maar wat te doen met uw trouwe viervoeter? Maakt u zich geen zorgen, vertrek met een gerust hart op vakantie! Bij Happy’s resort is uw hond belangrijk en veilig. Bij ons krijgt uw hond de juiste zorg en aandacht die hij nodig heeft en verdiend. Wij zijn een kleinschalig hondenhotel met ruime luchtige kennels variërend van grote tot kleine namelijk 8,6 of 4m². Het volledige gebouw is goed geïsoleerd en iedere kennel heeft een eigen verwarming. Alle honden zitten gescheiden in een aparte kennel. Een paar kennels hebben zelfs een eigen uitloopweide. Ook zijn wij voorzien van een ruime speelweide. Hier kan uw trouwe viervoeter zich naar hartenlust heerlijk ravotten en ontspannen. Vanzelfsprekend krijgt uw hond een individuele en goede verzorging. Alle hondenrassen zij bij ons welkom. Wenst u toch even te kijken hoe wij te werk gaan en hoe het er uit ziet? Dan bent u natuurlijk van harte welkom in ons pension.

Werkzaamheden Happy's resort

  • Extra diensten: Wie bieden u ook extra diensten aan. Zo kan uw hond zich niet alleen heerlijk uitleven in de speelweide maar ook onder begeleiding een wandeling maken. Ook is er de optie om te kiezen dat een gegeleider samen met uw hond speelt. Een basistraining of balanstraining behoren ook tot de mogelijkheden. We geven dan uw hond extra fysieke en mentale bezigheden in de vorm van een training. Wenst u uw hond graag frisgewassen terug? Natuurlijk kunnen wij dat voor u verzorgen!
  • Praktisch: Onze locatie van het pension is: Lindestraat 222, 3570 Alken. Als u een plekje wenst dan is reserveren absoluut noodzakelijk. Ook dienen inentingen altijd in orde te zijn: Carré, Parvo, Leptospirose, Kennelhoest en Hepatitis. Bij twijfel contacteer dan op tijd uw dierenarts. Vergeet u alstublieft niet het vaccinatieboekje van uw hond mee te nemen. Eigen voeding meebrengen wordt aangeraden want daar is uw hond immers aangewend. Als u geen eigen voeding meebrengt, voorzien wij voeding voor uw trouwe viervoeter. Hiervoor wordt wel een vergoeding voor gevraagd. We raden ook aan om een eigen mand en een speeltje mee te brengen want uit ervaring blijkt dat uw viervoeter dat wel erg fijn vindt. Is dit voor u niet mogelijk, dan voorzien wij graag een mand voor uw hond.

Indien u nog vragen heeft of aanvullende informatie wenst vragen wij u contact met ons op te nemen via happysresort@gmail.com of telefonisch: 011/41 56 12. Wij wensen u van harte welkom in ons pension Happy's resort.

Happy's resortHondenverzorging, Honden, Hondenpensions, Hondentraining, Balanstraining hond, Huisdierenopvang, Vakantieopvang hond, Hondenpension Happy's resort, Happy's Resort Tarieven - Hondenpension Happy's resort, Puppycursus, Hondenpension, Happy's Resort en Happy's resort, Dierenpension in Alken, Limburg.

Zoekwoorden: Balanstraining hond, Huisdierenopvang, Vakantieopvang hond, Hondenpension Happy's resort, Happy's Resort | Facebook, Tarieven - Hondenpension Happy's resort, Puppycursus, Hondenpension, Happy's Resort, Happy's resort - Dierenpension - Alken
Rubrieken: Hondenverzorging, Honden, Hondenpensions, Hondentraining

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.